|

Am un Allview v2 viper si nu pot descarca nimic de pe magazin play.Am observat problema asta la cam toate telefoanele Allview.

Am incercat foarte multe variante cautand pe google dar nimic.

Ma poate ajuta cineva dau FUNDAA!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In ce sens nu poti descarca? Da vreo eroare, nu apare butonul de download, incepe sa se instaleze si dupa aceea se pune pe pauza sau nu se mai termina?

Inainte de toate, cauta o alta retea Wi-Fi sau foloseste datele, pentru ca unele retele (foarte rar) blocheaza traficul Google Play.

Intra in "Magazin Play" si da-i pe cele 3 liniute de sus, dupa care "Settings" -> "Google Play version", ca sa verifice daca exista actualizari.

In final, incearca sa dai "Stergere date" si "Sterge Cache" la aplicatiile "Google Play/Magazin Play" si "Google Play Services/Servicii Google Play" din "Setari" -> "Manager Aplicatii".

In caz ca nu se rezolva, poti descarca de pe internet o alta aplicatie magazin, cum ar fi F-Droid sau Aptoid, sau sa descarci aplicatiile din play de pe situl https://www.apkmirror.com/ si sa le instalezi manual.

| explică (pentru tpuuser999):

Am incercat si am reusit sa descarc doar de pe Aptoid.Mersi mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Aceeaşi problemă a avut-o şi mama mea de curând tot cu un telefon Allview v2 viper, am încercat eu să-l fac dar fără rezultat şi i-am spus să-l ducăînapoi, l-a dus şi i-a dat alt telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează