| AliceAnnnnna a întrebat:

Am un iPhone 5s. Ii tot schimb bateria odata la 6 luni și tot se consuma in 3-4 ore de folosință chiar dacă sănătatea arată 100%. Mama are iPhone 11 și tata la fel și nu vor sa ma ajute sa îmi iau alt telefon. Îl am din 2014 și ma chinui sa strâng bani, dar ma pune sa ii dau pentru impozite și alte gospodarii ale casei. Ce sa fac? Toată lumea rade de mine ca cică "am bani" dar am 5s in 2020. Mama are un salariu de 70 milioane și tata de 80 și nu înțeleg de ce au nevoie de 10 milioane ai mei? Asta este motivul pentru care se rade. Ce sa fac sa ii conving sa nu îmi mai dau toți banii pe ce vor ei? M-am saturat sa muncesc 8 ore ca un câine și sa nu am parte nici măcar de 100 de lei și nici măcar nu îmi permit sa îmi cumpăr și eu un telefon in rate măcar. Ma uit la copii de 14 ani cu iPhone 11 și nu muncesc, nu nimic, primesc tot ce doresc și eu nu îmi permit din salariu. Mama lucrează in parlament și tata a lucrat in Jandarmerie și e om de afaceri.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"muncesc 8 ore ca un câine"

câți anișori are "câinele"

| Overeem a răspuns:

La câți troli sunt pe aici nu mai știu ce să cred daca e chiar pe bune ce spui. Ar trebui iubitul tau sa îți cumpere că ești o fata frumoasa și meriti

| MobitelServiceGSM a răspuns:

Mergi cu el la un service sa-ti verifice circuitul de incarcare. Este posibil ca de acolo sa fie problema iar telefonul sa aiba un consum mare. De obicei, problema asta apare atunci cand se foloseste un incarcator neoriginal.
Ai mai jos niste link-uri:

https://www.mobitel.ro/incarcator-original-iphone-apple/

https://www.service-iphone.info

| TheMoon15 a răspuns:

Parintii tai sunt imbecili. Sfat. Du-te si spargele telefoanele