| Zuza_2128 a întrebat:

Am un Samsung Galaxy Y si astazi cand am incercat sa raspund la un apel, avand manusile pe maini l-am scapat in zapada. A sarit si carcasa si bateria. Nu m-am gandit sa-l sterg pe moment si am pus bateria la loc si l-am deschid la loc.A ajuns acasa si era totul ok. Dupa jumatate de ora am incercat sa-l deblochez si era inchis si nu s-a mai deschis. M-am gandit ca e bateria descarcata si l-am pus la incarcat. Am mai asteptat cateva minute si nimic. I-am scos bateria si avea mici firicele de apa. straight face L-am sters si l-am uscat cu feonul. Dupa am pus piesele in orez [ pentru a absoarbe umezeala ]. Da stiu, am facut o mare prostie ca nu l-am sters, ca l-am deschis si ca apoi l-am pus la incarcat... Dar totusi :

Cateva sfaturi sau ma puteti incuraja va rog? straight face A mai patit cineva ca mine? Sper sa ma linistiti putin, va rog straight face Multumesc TPU.

3 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Eu am gasit cateva sfaturi bune, ti le las pentru orice eventualitate:
http://gizmodo.com/5951415/how-to-rescue-wet-gadgets
Ai citit? Una dintre cele mai bune metode e sa-l deschizi si sa lasi fiecare piesa intr-un castron cu boabe de orez crud, pentru ca orezul absoarbe foarte bine umezeala. Citeste te rog si ce nu trebuie sa faci, scrie in ultima parte a articolului.

| emilitalia a răspuns:

"Am un Samsung Galaxy Y si astazi cand am incercat..." Ai avut un Samsung happy scz..Mergi la un centru de reparatii si poate ai noroc sa il mai repare. Eu unul sper din tot sufletul sa se mai poata repara asa ca Baftaaaaaa.

| tenshi261 a răspuns:

Ai putea sa te duci la un centru unde sa ti-l repare...dar nu cred ca se ma poate face ceva