| RealyCUTE a întrebat:

Am un telefon ALCATEL Onetouch X'pop si mi-am pus parola la el (cu model) am uitat si mi-a aparut sa imi bag contul de Google, pe care l-am uitat Cum pot sa il deblochez? P.S. l-am restartat deja!

3 răspunsuri:
| iDenisuc a răspuns:

Ai uitat contul google? pai intra de pe comp pe google.ro sus in dreapta colt trebuie sa ai conectativa dai acolo si apoi cauta ca scrie mic Aveti nevoie de ajutor dai acolo (pun link aici poate merge https://accounts. google.com/RecoverAccount? continue=https%3A%2F%2Fwww.google.ro%2F%3Fgws_rd%3Dssl ) siapoi o sa alegi una din variante
Nu îmi amintesc numele meu de utilizator
Am alte probleme la conectare (aici poti baga adresa secundara de email pe care o aveai )

Daca nu vrei sau nu poti asa atunci singura deblocare se face prin resetarea telefonului dar se vor pierde aplicatiile instalate, numerele de telefon bagate in memoria telefonului si tot ce tine de memoria telefonului. ti apasat toate Volum sus+Home+power on si apoi cand intra in recovery dai pe wipe data si wipe cache.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Du-te la un service, daca mai ai garantie e probabil sa ti-l faca din contul garantiei, succes. Daca ai facut restart si nu l-ai deblocat atunci trebuie reparat de catre un specialist.Succes.

| SeraQue_QeuSra_1979 a răspuns:

Nu îţi apare să faci recuperare la contul de gugăl? Dacă da, recuperează, trebuie să şti doar contul de mess, atâta tot, dacă nici pe acela nu-l şti apoi nu stiu...