|

Am un telefon Allview P5 alldro dual sim si mi se incarca foarte greu bateria. Am lasat-o la incarcat in jur de 5 ore si nu s-a incarcat nici macar pe jumatate. Ce imi sugerati? Sau care ar fi cauza?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde cum "te joci" cu bateria. Daca stai mult pe tel si iti incarci bateria zilnic nu e bine, le fel si daca stai mai mereu cu el la priza. Incearca sa-l mai lasi si sa te tina macar 2 sau chiar 3 zile. Si eu am un smartphone si optiunile de sonerii, iluminare la un volum redus pentru a pastra bateria cat mai mult timp, in plus nu prea umblu pe el decat daca e sa fac un apel sau sa dau un mesaj. Si am si o aplicatie care ma ajuta sa-mi pastrez mai mult bateria. Pe mine ma tine bateria si pana la 5-6 zile si se incarca in aproximativ 2 ore. In concluzie, iti recomand sa-ti dramuiesti mai bine bateria pentru ca un tratament dur asupra ei nu-i face bine. Incearca sa iti descarci bateria de tot, sa o "omori" dupa care sa o pui la incarcat. Daca tot iti ia 5 ore sa se incarce pe jumate atunci iti recomand sa-ti iei alta de care sa ai mai multa grija. Sper ca ti-am fost de ajutor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru YoIustin):

Cum se numeste aplicatia pe care o ai pentru baterie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru YoIustin):

Normal ca te tine 5 6 zile daca umbli pe el doar pentru un apel sau pentru un mesaj laughing atunci de ce ti'ai mai luat smartphone? doar pentru ca e la moda? nasol. si inca ceva, acel program care tu zici ca te ajuta cu bateria nu valoreaza nimic. dc? pentru ca el lucreaza in background, si pe langa faptul ca iti consuma din ram iti consuma si din bateriewinking nu e greu sa stingi wifi sau datele mobile cand nu ai nevoie de ele. NU e nevoie de un astfel de program ( parerea mea si o spun din proprie experienta). Daca bateria nu se incarca in 5 ore, este o problema ori la incarcator ori la baterie. asa ca cel mai bine este ca fata sa mearga cu el inapoi de unde l-a cumparat daca inca e in garantie, sau daca nu la un service specializat! o zi buna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru piciu25):

Undeva ai si tu dreptate dar aplicatia aia nu lucreaza in background ci pur si simplu ma ajuta sa imi fac anumite setari (ceva mai avansate fata de ce imi permit setarile telefonului) ca sa ma tina bateria mai mult dupa care opresc apicatia si setarile raman. Si nu mi-am luat smartphone pentru ca e la moda ci chiar ma folosesc de anumite aplicatii chiar si de gps.
Aplicatiile pe care le am eu sunt:
quick settings (eu am versiunea full)
hidden settings
nu sunt cine stie ce dar ma ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează