|

Am un telefon cu 1 GB de RAM si ieri i-am dat o actualizare de la Android 5.1 Lollipop la Android 6.0 Marshmallow actualizare ce mi-a venit prin OTA de ceva timp.A durat destul de mult(3 ore)dar s-a instalat fara probleme.Azi am vazut ca mai am o actualizare, banuiesc ca este Marshmallow 6.1 si nu 7.0 Nougat, dar pe care nu ma lasa sa o descarc desi in telefon am un card de 16GB iar stocarea se face pe card la sfarsit stergandu-se automat fisierul.Am ramas putin contrariat, imi spune ca nu e loc:NU EXISTA SPATIU DE STOCARE SUFICIENT! INSTALAREA ARE NEVOIE DE 2323556058. UTILIZATI MANAGERUL DE APLICATII PENTRU A ELIBERA DIN SPATIUL DE STOCARE.Foarte ciudat, nu? Nu stiu exact ce trebuie sa fac.De ce ieri a mers si azi nu?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cateodata informatica este o... Este posibil daca ai umplut cardul de tot macar odata, pe viitor sa nu mai poti face acest lucru decat cu fisiere mai mici. Ce este de facut nu o sa-ti placa, trebuie sa reformatezi cardul. Asta este doar un sfat dat de mine din experienta proprie. Mai incearca totusi sa stergi ceva poate te lasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ironwin):

Cardul sa stii ca nu are nimic.Are 16GB din care am doar muzica pe el vreo 594 de mega.Cu el in telefon am facut trecerea de la Lollipop la Marshmallow dupa cum ai vazut si a mers bine. Ulterior am vazut ca mai am o actualizare si am vrut sa o fac si pe asta.Numai ca m-am lovit de textul pe care l-ai vazut si tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează