|

Am un telefon cu o baterie foarte mica.O gluma de baterie.Doar 1400 de mAh.Este un Allview A5 Ready luat de la Digi Mobile cu un abonament super bun dar cu acest telefon cu bateria asta mica.Telefonul merge foarte bine, insa bateria imi da batai de cap.De la 87% la ora 21 seara, dimineata nu mai are nimic.E chiar inchis.Stie cineva de unde as putea lua baterii mai mari, in afara de cele Allview disponibile la ei pe site care nu se potrivesc de la un model la altul desi unele sunt ceva mai mari de 1400mAh.De unde as putea lua"un corespondent"al acestei baterii de la un alt producator?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu e vorba ca e bateria mica, ci ca e facut el prost. Eu am un telefon cu baterie de 1400 si ma tine si cate 4-5 zile (tot pe Digi e). Nu ai ce sa iei mai mare la panarama aia. Ai grija sa inchizi netul si bluetoth/wifi/gps cand nu le folosesti si ar trebui sa te tina macar vreo doua zile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Și eu am aceeași telefon. Daca il resetezi baterie nu mai e așa de mică. În plus și un iPhone 5 e cam tot așa, poate chiar mai mica.
Chiar se închide. Nu știu ce are.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Crisstinayy12):

Ce sa inteleg prin resetarea bateriei? Nu stiu cum se face asta.E una si acelasi lucru cu calibrarea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sandu3):

Scuze dar nu m-am explicat prea clar. Daca resetezi telefonul, bateria e mai mare. Dar tot se stinge peste noapte daca e descarcat cum ar fi 20% sau 15%.

Nu prea gasesti la Allview mai mare de 1700 mhah sau cum se scrie. POate te ajuta> La Allview a5 nu este mai mare

http://allview.ro/produse/accesorii/baterii.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează