|

Am un telefon Sony Xperia si s-a spart ecranul azi dimineata.As vrea sa stiu daca se poate repara fara a desface telefonul si cum pot sa recuperez tot ce aveam pe el pentru ca nu mai merge touch-ul.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Recunoaste ca tu ai spart ecranul, ăla nu se sparge asa singur, tu ai scăpat telefonul pe jos si ecranul la contactul cu gresia s-a facut țăndări, sau l-ai lovit cu ceva ecranul, si de la șoc ecranul acela fiind foarte sensibil, s-a spart, in fine nu mai conteaza ce si cum s-a intamplat, nu poti transfera nimic de pe telefon pe calculator daca nu i ti merge touchscreenul, poate ai parolă pe telefon, daca nu functioneaza ecranul adio, nu poti debloca telefonul, trebuie dus la reparat, o sa i fie schimbat displayul, te va costa mult reparatia, dar ăia de acolo cînd îi schimbă displayul poate sterg tot din telefon, tu trebuie sa le spui lor ca vrei sa salvezi din telefon, si numai ei i ti pot salva de pe telefon pe card tot ce ai, asta daca ai card in telefon, dacă nu ai card, nu ai ce sa faci. pierzi tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum vrei să repari ecranul dacă nu desfaci telefonul? Încă ceva, ecranul nu se repară, se schimbă. Pentru recuperarea datelor conectează telefonul printr-un cablu usb la PC și salvează toate datele din telefon în memoria pc-ului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Iunix):

As fi vrut sa stiu daca se poate conecta telefonul tv sau calculator ca sa pot accesa telefonul, ca atunci cand conectezi laptopul la televizor si umbli pe displayul tv. vreau sa pot recupera si jocurid, e retinut ca nu mai pot atinge ecranul telefonului

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează