|

As vrea sa-mi cumpar un telefon si nu ma pot hotara pe care sa-l aleg. Optez intre Alcatel http://www.emag.ro/......DZJM5BBBM/ si Samsung http://www.flanco.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-s-duos -2-s7582-alb.html. Care credeti ca e mai bun dintre cele doua? Pretul nu difera foarte mult, doar ca Alcatel-ul, desi am auzit ca nu e o marca prea buna de telefoane, acest model pare unul atragator.

P.S. Craciun fericit!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna,adevarat,Alcatel-ul nu e unul dintre cele mai bune telefoane(unele)dar marcile gen POP si D sunt destul de bune.m-am uitat pe un site(mai demult)de telefoanele Alcatel POP si nu am vazut pe nimeni care s-a plans de acele telefoane..modelul D este foarte asemanator cu modelul D.fac poze destul de bune, ruleaza aplicatiile fara probleme, netul merge foarte bine, nu am vazut ca se blocheaza sau are lag, bateria se gaseate usor si chiar tine destul bateria(e undeva la nivelul lui LG G2 la convorbiri), te tine 10-11 de folosire(asculti muzica, te mai joci, mai vorbesti si mai umbli si pe net).
Samsung S Duos este un telefon gen "style", are camera. foarte buna, are aceleasi specificatii ca Alcatel numai ca are RAM-ul un pic mai mare si intra card pana la 64 GB..in rest..ecran TFT, acelasi procesor de 1, 2 Ghz.
Tu alegi pe care vrei, ambele sunt bune..Craciun Fericit!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Alcatel Pop D5, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6599&idPhone2=5876


Toate cele bune.


Sărbători Fericite!
http://i.imgur.com/1e0N7Bl.jpg

http://i.imgur.com/2q6KoEi.jpg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Alcatel nu este o marca buna, nu te lua dupa model, eu zic sa alegi Samsunghappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează