Daca cartela este de 2G (o folosesti cu telefon cu butoane 2G, atunci asta e motivul: Digi foloseste doar retele de telefonie 3-4-5G.
E pe mobil care prinde 5G.
Pai stai asa... ce inseamna sa te vireze la Digi? Daca e vorba de portare, e alta treaba. Si cel mai probabil ai nevoie de cartela de la Digi daca e vorba de portare.
Nu are nevoie.
Eu am avut Telekom. Am primit sms de mutare. Am ramas cu aceeasi cartela, acelasi numar si functioneaza. O reincarc in caseria DIGI.
Vei primi un mesaj inainte sa fi portat/a, cu cateva zile inainte
Din cate am inteles, a devenit mult mai slab pe semnal
Depinde. Prin Vestul țării merge ok-ish, se mai prinde de pe la unguri.
Dezactiveaza-ti roamingul. Altfel iti mananca din datele mobile.
Nevasta a primit ieri sms ca a fost preluata cu succes (exprimarea lor) si urarea de Bun venit!
O parte din clienti au fost migrati la cartele prepay digi, cei ce si au activat anterior migrarii cartelele, cum e cazul tau vor vi migrati pana in martie anul viitor, in transa a doua de migrari. Digi nu a creat un sitem de trecere automat ci realizeaza totul manual. Beneficiezi pana atunci inca de oferta de reincarcare de la grila telekom.
Am abonament la Telekom de 2 ani si nici n-am primit SMS ca va fi preluat de Vodafone. Pana acum e la fel.
Obiectiv, optiunile de la Telekom sunt cele mai avantajoase. Chiar si la 5 euro ai internet, minute si sms nationale nelimitate. La Vodafone, Orange sunt 1000/1500 si net limitat.
Inca nu au fost trecute toate.
Nici a mea.
Dar poti sa treci pe la Telekom sa intrebi de ce intarzaie.
Mă gândesc s-o portez, dar poate la Orange.
Kroptop întreabă: