| Tαиíα a întrebat:

Am făcut întâmplător backup in fototeca google si majoritatea pozelor sau dus in google photo si sau sters din dispozitiv, cum as putea să le restabilesc înapoi sa le am in galeria telefonului, ajutati-ma va rog.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Acestea sunt chiar greu de restabilit. De ex. merge sa le restabilesti manual pe fiecare in parte,dar pana si acestea isi face backup din nou si ajungi de unde ai plecat. Eu atat am incercat sa restabilesc din google photo in dispozitiv ca m-am plictisit si le-am lasat in Google Photo. De ex. restabilesti o fotografie din Google Photo apoi o stergi din Google Photo crezand ca s-a restabilit in telefon. Teapa,pentru ca poza s-a mutat in cosul de gunoi si s-a sters si din dispozitiv. Daca restabilesti din cosul de gunoi Google Photo fotografiile vor aparea iar in galeria telefonului. Sfatul meu : nu te mai agita, lasa-le acolo pentru ca din Google Photo nu se sterg niciodata. Asta daca nu o faci tu.


Bine, se poate face o chestie. Descarci fiecare fotografie in parte, iar daca sunt fotografii multe, dupa ce dai salveaza pe dispozitiv, dai si arhiveaza ( asta in caz ca te plictisesti si vrei sa continui mai tarziu, sa stii unde ai ramas ). Apoi, cu fotografiile salvate in Galerie si arhivate in Google Photo, cauta cu aplicatia ES FILE EXPLORER PRO ( descarci gratis versiunea PRO de pe android-1.com,in magazin play costa bani reali ) si cauta "restored". Scrii numele dosarului. Daca cauti dosarul fara sa ii scrii denumirea, nu il gasesti. Apoi, dupa ce ai gasit dosarul cu fotografiile, selectezi toate pozele si muta fisierele pe SD card. De preferat si pentru a finaliza aceasta operatie, trebuie sa ai de la Android 5 in sus
. ES File Explorer interzice scrierea in SD ce este sub Android 5. Cam asta este tot ce poti face in cazul de fata. Treaba usoara daca ai poze putine.
Succes!

1 răspuns: