|

Buna. Am inceput sa vand niste haine pe olx si mi-a zis cand am postat 20 de anunturi ca am atins numarul maxim de anunturi gratuite din acea categorie. Cand acestea vor fi sterse dupa o luna, voi putea sa vand alte haine in aceasta categorie?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Într-un singur anunț puteai să îți vinzi toate produsele; le afișai doar pe cele mai importante în funcție de numărul de fotografii care îți erau permise.
Acum o să te chinui cu multe conturi.

Un cont gratuit se dezactivează o dată pe fiecare lună, și va trebui să îl reactivezi. Reactivarea este gratuită, și vei fi anunțat/a pe email când se dezactivează. La reactivare va ajunge în primele anunțuri, și în timpul lunii va ajunge la finalul anunțurilor.

Poți să îl si plătești și se va activa automat, și va rămâne mereu în primele anunțuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da vei putea sa vinzi atunci, dar eu zic sa faci un anunt sau mai multe in care sa inglobezi mai multe haine, ca doar ai poze si descriere si numere de contact, in felul acesta nu vei mai atinge acea limita.
Intr-adevar olx s-au golanit daca la inceput totul era gratuit acum au devenit foarte avari, vor plata pentru absolut orice si daca pi un covrig ar vrea sa il platesti.
Exista desigur si o perioada in care expira acea limitare dar este de ordinul saptamanilor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,nu! Decat daca platesti anunturile, sau ceva de genu. este politica lor aiurea. ai voie cateva anunturi la o categorie si dupa aceea bafta. trebuie sa scoti banii. Parerea mea este sa ti faci alt cont, sa pui acelasi nume si sa oferi detalii ca tu esti cel de pe celalalt cont. Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează