|

Buna :*. Am o intrebare pentru voi. Ce telefon ati alege intre Orange pasadena si Alcatel one touch hello kitty? Mentionez ca sunt fata happysi am 14 ani. Care din telefoane este mai bun, sau mai bin ezis care este diferenta dintre cele doua?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna:*.Sicer daca tu cauti sa faci cea mai buna alegere ia-ti un "Alcatel one touch heloo kitty" pentru ca iti scoate feminitatea in evitentabatting eyelashes si ca performanta amandoua au camera de 3, 2 MP si Alcatelu este dotat cu o memorie internă de 150 MB şi cu spaţiu pentru card Micro SD, cu o capacitate de până la 32 GB.gandestete ca un BlackBerry are memoria interna de 120MB..si camera de 2MB..asa ca ar fi o alegere buna Alcatelu.big grin Funditapuppy dog eyes?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut nu stiu ce sa iti zic ce procesor, inch etc au telefonale dar cele din clasa de la mine tot de varsta ta prefera galaxy s2, galaxy mini star 2. etc. da nu stiu Alcatel nu imi da incredere. si Orange pasedana chiar nu am auzit. oricum iti zic sa strangi banuti mai multi si sa iti iei ceva mai bun si care sa te tina, sa stii ca preturile scad de la luna la luna de exemplu un prieten si-a luat un LG nu stiu cum. se numea dar a dat 10 pe el si a scazut la 9.50 sper ca te-am ajutat...stima

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează