| cristianmol a întrebat:

Buna. Am o intrebare, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati!
Sotia mea are un telefon Samsung A10, in ultimul an (respectiv din iulie 2019) si pana acum cronologia locatiilor din contul google toata este marcata corect in fiecare zi, dar in trei zile din luni diferite este marcata o locatie unde ea zice ca nu a fost (in toate trei la aceeasi locatie)este posibil sa fie o eroare de la gps? Va rog frumos care stiti sa imi dati un raspuns! Este o problema grava pentru mine. va multumesc anticipat

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu merita efortul sa-ti controlezi sotia.
Ea - daca vrea - te poate pacali cu- sau fara GPS. happy Dar daca nu-i dai motiv, nu va face.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, este posibil sa fie o eroare de la GPS.
Am patit-o cu aplicatii folosite la alergat, pierdea telefonul semnal, si aparea pe traseu ca am fost cu 2 strazi mai departe, cu vreo 80km/h.
Sau cand incercam sa gasesc o locatie pe jos, google nu era in stare sa ma gaseasca pe mine, imi dadea trasee din alte parti, ma invarteam ca prostul pe strazi necunoscute, iar la final il setam pe traseu pentru masina, ca sa imi arate macar strazile principale, sa ajung naibii la destinatie, ca pe modul pieton era ceva de genul "stanga! dreapta! inapoi 200m! vaneaza pokemon! uite o rata verde! 2-0 steaua! mergi inainte! (zid).
Si nu vorbesc de un singur telefon, am trecut la Huawei, si parca e mai prost GPS-ul decat la telefonul vechi, care era no name.

| cristianmol explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Deci asta e problema ca noi nu ascundem telefoanele, ea umbla pe telefonul meu cand vrea fara sa ceara voie si eu pe al ei la fel, stim parolele si codurile de la gmail unul la altul, de aia am intrebat daca este posibil sa dea gres direct la aceeasi locatie de trei ori aceeasi greseala?

| RKBlue a răspuns:

"cronologia locatilor din contul google toata este marcata corect in fiecare zi, dar in trei zile din luni diferite este marcata o locatie unde ea zice ca nu a fost"
Si cum ai ajuns sa afli asta? I-ai umblat prin telefon?
De fapt nu conteaza(pentru mine)
Deci nu stiu daca ar putea fi o eroare de Gps. E posibil daca in acele dati s-a dus in acelasi loc, diferit de ce arata in cronologie, si gps-ul a facut o eroare.