| Soryn2244 a întrebat:

Buna am o problema cam urata... Aveam baterie foarte putina la telefon si l-am pus la incarcat. a inceput sa se incarce si inca ma mai jucam pe el..si din greseala l-am scos din priza s-a stins. dupa l-am pus iar la incarcat si am incercat sa'l aprind. nu am reusit telefonul din timp in timp ii se aprinde ecranu si vibreaza dupa se stinge iar..Mentionez bateria este noua nu este originala iar telefonul este un Samsung galaxy s4 active!

5 răspunsuri:
| Soryn2244 explică:

Am rezolvat nu s-a ars nimic din telefon multumesc la toti problema a fost incarcatorul

| euAnonim100 a răspuns:

Buna! As mai vrea sa stiu, ai inlocuit vreodata bateria? Incearca sa il pui la un calculator/laptop prin cablul MicroUSB pentru ca e posibil sa se deschida automat! Observa daca bateria este incarcata la 25% sau mai mult, iar daca da, da-i telefonului un reset din fabrica (nu stiu la S4 cat trebuie sa fie incarcata bateria pentru a da reset... oricum, sa fie mai mult de 25).

In caz ca ce ti-am recomandat sa faci nu functioneaza, intra aici si iti zic ce mai poti face: http://redskyromania.weebly.com/

Sper ca te-am ajutat, deocamdata! Funda?

| Soryn2244 explică (pentru euAnonim100):

Sa ars placa de baza...

| marian5693 a răspuns:

Daca te joci in timp ce e la incarcat bateria tot se descarca, dar nu iti arata. Atunci cand l-ai scos de la incarcat nu mai intra curent in el si a ramas cu bateria descarcata. Acuma baga-l la incarcat si nu-l atinge. Lasa-l asa macar jumatate de ora, apoi poti incerca sa-l aprinzi.

| fata6rebela a răspuns:

Nu cred ca problema e in baterie, desi o baterie originala ar fi mai bine. Te sfatui sa iti dai telefonul la reparatie.