| IonelaElla62 a întrebat:

Buna! Am o problema cu telefonul. Intr-o seara l-am luat ca sa imi pun alarma, lucru ciudat a fost ca era inchis. L-am aprins si s-a deschis (cum se deschide in mod normal), mi-a scris pe ecran Samsung (marca telefonul) si dupa ce s-a terminat, s-a repetat iar. Adica se aprinde normal, dar se repeta. Dupa ca sa il opresc trebuie sa ii scot bateria. Nu stiu ce are, adica nu l-am scapat in apa, nu l-am scapat pe jos. Nu stiu, e posibil sa fie de la baterie? Multumesc!

11 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Posibil să fie o eroare de soft sad
Poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset".
ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Eventual, precizează EXACT ce model de telefon ai, apoi îţi spun cum să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset".


Toate cele bune.

| IonelaElla62 explică (pentru bursuc001):

Samsung Galaxy Ace S58391

| bursuc001 a răspuns (pentru IonelaElla62):

Poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset" cu una dintre metodele explicate la linkul :
http://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-s5839i-galaxy-ace-ve/

http://factory-reset.blogspot.ro/......reset.html

ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Vezi şi metodele de la linkul :
http://androidflagship.com/3217-fix-damaged-bricked-android-device

Sau, duci telefonul la un Service.

| IonelaElla62 explică (pentru bursuc001):

N-a mers, dar multumesc oricum!

| bursuc001 a răspuns (pentru IonelaElla62):

Cu plăcere happy

Atunci Service "scrie" pe el sad

O zi frumoasă.

| darrio2007 a răspuns:

Ceva probleme de soft.Mergi la service.

Răspuns utilizator avertizat
| Glooring a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=l-NZSgczPlo

Asta trebuie sa faci, mi s-a intamplat si mie exact acelasi lucru. Urmeaza pasii si vei rezolva problema. Dupa ce faci asta iti vor lipsi doar aplicatiile pe care le-ai descarcat ( cum ar fi jocurile sau alte aplicatii, NU iti va sterge nimic cum ar fi poze, videoclipuri, etc.

Daca il vei duce la un specialist iti va face acelasi lucru, iti spun din propria experienta. Asa ca fa tu asta ca sa nu mai dai 50 de lei degeaba.

| IonelaElla62 explică (pentru Glooring):

Acum incerc. sper sa nu-mi prind urechile. mersi mult

| IonelaElla62 explică (pentru Glooring):

Am facut ca in video, dupa ce am selectat tot s-a stins, dupa s-a aprins (ca in video) si din nou a ramas asa. Am facut-o de mai multe ori... acelasi rezultat. Multumesc oricum!

| andreinr1 a răspuns:

Buna Ionela, dupa cum ai zis in mesajul anterior, dupa parerea mea ai problema cu softul, pentru asta prezinta-te la un post de serviciu de unde ai luat telefonul(daca l-ai luat la abonament)si de acolo o sa stai cel mult 6 saptamani si cel putin 3 saptamani.La telefon vei gasi schimbat:softul telefonului si touchscren*. In plus telefonul va fi resetat *(depinde)si nu vei avea virusi daca aveai, multumesc n doresc neaparat funda! Sper ca ti-am fost de ajutor.