|

Buna! Am o problema cu un telefon Samsung. Mai exact cu Samsung account. Vreau sa intru pe el ca tot primeam o notificare de la el si am apasat pe ea imi zicea validare cont si dadeam ok dar imi dadea in italiana! Plus ca gmail ul este scris gmail.it(am fost in vacanta in Italia) nu cu gmail.com si nu stiu de ce nu pot intra am resetat parola am repornit telefonul! Dar la aplicatia gmail ii trecuta corect gmail.com. De ce nu pot scrie parola (de fiecare cand o scriu imi zice parola gresita). Si nu pot scrie nici pe cea cu.com si nici pe cea cu.it la ambele imi da parola gresita! Va multumesc, nu stiu daca ati intelea ce vreau sa spun dar sper sa va dati seama!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa te loghezi pe www.samsung.com si vezi daca merge acolo.
E putin mai aiurea pe telefon. Si eu am reusit sa ma conectez dupa ce m-am conenctat prima data pe computer si apoi mi-am dat accept ( ca e telefonul meu ) de pe computer, bla bla bla.
E ceva pana-i dai de cap. Am facut prostia sa ma conectez cu contul de Google, si nu puteam sa ma conectez pe Knox ca cica nu aveam cont de Samsung. E putin aiurea sistemul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ineys):

Pe link ul trimis merge sa ma conectez dar nu stiu de ce pe telefon nu merge!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Eduard168):

Ciudat. Incearca sa resetezi parola. Daca nici dupa nu merge fa un ticket la Samsung sau suna la suport.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ineys):

Am resetato! Si nimic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează