| Dany_Doar_1994 a întrebat:

Buna! Am o problema cu un telefon samsunt GT i5500 si nu stiu ce sa fac. De curand o prietena mi-a bagat modelu gresit de peste 1000 de ori. Acum touchscreen-ul meu a luat-o razna. Stiu modelul, dar cu toate asta atunci cand incerc sa il desenez nu ma lasa. A da trebuie sa mentionez ca in timp ce ea facea lucrurile astea, ca sa nu vad eu (pana sa imi dau seama) si-l baga la sanii, are si asta vreo legatura? laughing. Va rog ajutati-mi, dati-mi niste solutii pentru a-mi putea debloca ecranul. Va multumesc anticipat happy

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Selectezi opţiunea "Model/parolă uitată", te conectezi la net ( pe conexiunea de date sau prin wi-fi ) şi introduci contul/parola Google!
Dacă NU le ştii sau sunt incorecte, atunci TREBUIE să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset"!


Poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset" cu una dintre metodele explicate la linkul :
http://gsmsolution24.blogspot.ro/......-hard.html

http://www.hard-reset.com/samsung-i5500-galaxy-5-android-hard-reset.html

http://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-i5500-galaxy-5/

http://androidflagship.com/3217-fix-damaged-bricked-android-device

ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Sau, duci telefonul la un Service.


Toate cele bune.

| Ykuzo a răspuns:

Există două moduri de rezolvare a acestei probleme:
1. Selectează opţiunea Model uitat/Am uitat modelul. După aceea o să îţi ceară să introduci adresa de e-mail şi parola cu care te-ai conectat în Magazin Play (contul google). Menţionez faptul că la unele device-uri este necesară conexiunea la internet pentru resetarea blocării ecranului.

Dacă nu este posibil de efectuat pasul1, îţi recomand pasul următor:

2. Opreşte telefonul, porneşte-l ţinând constant apăsat butonul de pornire, butonul acasă şi butonul Volum + (sus).
Este necesar să ţi apăsat cele 3 butoane pâncă când acesta vibrează.

În meniul care apare selectează: Wipe data/Factory reset. Atenţie: După selectarea acestei opţiuni, toate datele incluzând pozele, muzica, aplicaţiile etc. vor fi şterse definitiv. Cardul de memorie va rămânde însă intact. NU întrerupe sub nici-o formă procesul de resetare!

Sper că am fost de ajutor. O zi bună!

| GabiMihai08 a răspuns:

Scoate-i bateria si da-i un hard reset. In timp ce telefonul este oprit, tine apasat in acelasi timp pe butoanele Power-Home-Volume Up pana cand iti porneste.

| MediaMaxRO a răspuns:

Salut,

Daca a fost blocat, ar trebui sa iti apara undeva jos "forgot pattern" si dupa ce selectezi acea optiune, sa iti apara sa introduci adresa de e-mail de pe gmail pe care o aveai setata la configurarea telefonului. O introduci si vei primi pe e-mail modalitatea de deblocare.