| KRISTINAxo a întrebat:

Vreau sa imi fac un abonament la Vodafone si sa iau telefonul Huawei P20 lite cu red 19. Am vazut ca se poate percepe o reducere daca portezi o cartela din alta retea la Vodafone. Nu inteleg un lucru. Exista 2 optiuni de selectat acolo "portare de cartela", "portare de abonament". Care este diferenta? Am vazut ca reducere ofera doar la portare abonament.

2 răspunsuri:
| Alexuţ02 a răspuns:

Bună.

Eu am portat Digi la ei, Digi-ul era abonament şi să ştii că acea reducere se simte destul de mult, mi se pare că dau şi telefon gratis dacă nu mă înşel, dar nu orice tip de telefon.

Dacă ai deja abonament la Orange, Digi sau Telekom, du-te cu abonamentul ăla.

Portarea de cartelă normală, adică o cartelă ce nu este un abonament nu oferă nimic, doar poţi să-ţi păstrezi numărul acela, de exemplu dacă e Telekom, acum o să fie un abonament de Vodafone, dar îţi rămâne acel număr de Telekom.

| Cristiana_Acojocaritei_1993 a răspuns:

Cartella este cartella la liber. Pe care tio inCARrci cu credit lunar, in functie de c'è nevoi ai, 10, 15 40 de euro, iar abbonament ul, este cartella la abbonamentul, este o cartella, cu o anumita suma, stabilità in contract, pe care o platesti cu factura, la un a numit furnizor, si daca depaseste abbonamentul (minute, mesaje, internet) platesti in plus pe langa suma stabilità in contract. COST SUPLIMENTAR.