|

Buna. am un iphone 3G de 8 GB. am versiunea la iOS 3.1.2 si as vrea sa imi bag versiunea 4.2. este neverlocked. nu asta e problema. as vrea sa stiu cum sa fac. din cate am observat se face prin iTunes. acum se descarca. ce trebuie sa ii fac dupa ce se descarca? se instaleaza singura sau trebuie sa ii fac eu ceva?

Multumesc!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Itunes dupa ce il va descarca il va pune singur in recovery si il va instala fara sa faci nimic.

| a răspuns:

Of am trecut si eu prin asta cu un var de-al meu...Trebuie introdus in recovery mode ti apasat pe butonul lock si cel din mijlocul tlf cel de la baza... 10sec Apoi introduci telefonul in pc. Dupa acea descarci versiunea de ios pe care o doresti si ii dai formatare dar inainte selectezi sa se instaleze iosul si dupa i dai formatare. Funda?

| a răspuns (pentru supermari10):

Ce formatare, frate? Il pui in recovery, dar nu este obligatoriu si selectezi iOS si il lasi sa isi faca treaba. Prin formatare te referi la o resetare sau o restartare?

| explică (pentru Andrei1099):

Am incercat sa il instalez, nu am reusit. i-am dat sa isi ia versiunea mai noua respectiv 4.1 si si-a facut back-up si dupa aceea a inceput sa isi faca celelalte procese si la unu din ele s-a oprit fiindca mi s-a deconectat telefonul de la calculator si nu am reusit sa instlez nimic. Am incercat si cu alte versiuni de software si nu merge niciuna. Iphone-ul merge in continuare nu are nici o problema dar mi-au disparut unele aplicatii care banuiesc ca erau ale lui. Safari, Youtube... nu stiu cum sa il fac si ce versiune sa incerc sa ii mai bag.

| a răspuns (pentru SebastiaNxAlexandrA):

Ce eroare iti da ITUNES, ma intereseaza numarul erorii, ca sa te pot ajuta.

| a răspuns:

La o restartare ma intri in recovery selectezi cu itunes iso-ul si il lasi sa-si faca treaba.

| explică:

Am incercat sa il instalez si nu am reusit, isi face back up si restul si ajunge la un anume proces si imi da eroare, mi se deconecteaza iphone-u de la pc si nu mai merge mai departe dar iphone-ul functioneaza