|

Buna,

Am un iPhone 4 care acum cateva zile nu se incarca. L-am bagat la incarcat si nu aparea nimic. L-am inchis/deschis si a mers. Azi dimineata iar nu se incarca, iar partea cu inchis/deschis nu a mai mers. L-am lasat inchis vreo 3-4 ore si am incercat sa-l bag iar la incarcat; dupa numeroare incercari a inceput sa se incarce insa am o alta problema.
Atunci cand ma suna cineva mie nu imi apare, insa persoanei care ma suna ii apare ca am telefonul deschis si suna. E problema de cateva ore, n-am mai avut astfel de probleme pana acum. Ma gandesc ca poate din cauza ca l-am zapacit bagandu-l la incarcat/scotandu-l de la incarcat timp in care tot incercam si sa-l deschid. Mesaje primesc, iar dupa ce a inceput sa se incarce si l-am deschis imi aparea ora 2 si ceva-3 dimineata, 1 ianuarie...
Oare a trecut in mod offline sau ceva asemanator? Tin minte acum cativa ani am patit aproximativ la fel, abia imi cumparasem un Nokia si nu mai retin exact ori suna, ori suna ocupat iar mie nu imi aparea nimic pe ecran, telefonul fiind deschis.

Aveti idee de la ce ar putea fi? Mentionez ca telefonul nu este replica.

1 răspuns:
| explică:

Mai bine du-l la un service de telefoane.