| Cozmaniuc a întrebat:

Buna! AM un LG L7 P705 si cineva mi-a incercat de mai multe ori parola(pattern) si acum ma pune sa scriu contul de gmail si parola, pe care le-am uitat.Cineva mi-a spus sa inchid telefonul si sa apas simultan pe butonul de volum si pe cel de blocare, da rnu merge.Dau funda cui stie ce sa-i fac!

5 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Informatia e corecta insa nu in ceea ce priveste deblocarea telefonului

chestia cu butonul de volum sus si butonul de pornire (tinute apasat pana porneste) iti intra in recovery mode dar trebuie sa ai instalat un recovery mode (ceea ce standard nu are)
ca sa ai recovery mode trebuie sa ai telefonul rootat.

personal ti-as zice sa reinstalezi ROM-ul

ar mai fi 2 variante
1 sa inchizi telefonul si sa ii scoti bateria 5-10 minute, si sa deschizi din nou telefonul,
sau
2 atunci cand iti cere sa bagi pattern-ul
suna-te dupa alt telefon.
cand iti apare apelul, dai back sau ceva sa iesi din ecranul cu apelul dar sa nu se inchida (daca ai facut corect o sa iti apara apelul bagat in bara de sus)
intra repede in setari si schimba patternul pe none pana nu se inchide apelul.
o alta varianta ar fi sa revii in setarile din fabrica tot prin aceeasi metoda.

| Cozmaniuc explică (pentru Danzell):

Dar la mine e diferit...baiatul care mi-a incercat parola, a facut-o de prea multe ori si acum ma pune sa scriu contul de gmail si parola pe care am uitat-o, intelegi?

| MeConstantine a răspuns:

Buna nu merge si trebuie sa initializezi procedura de recuperare cont gmail. Daca ai setat numar de telefon iti poti recupera parola direct cu numarul de telefon, daca nu sper ca ai setat un mail de recuperare. Se poate initializa proceura de pe calculator doar.

| Cozmaniuc explică (pentru MeConstantine):

Am intrat pe net azi dimineata si am schimbat parola, dar probabil trebuie sa am telefonul conectat la internet ca sa se schimbe si in telefon.

| MeConstantine a răspuns (pentru Cozmaniuc):

Asta asa este