|

Buna! Am un Nokia E7 si de cateva zile, merge fara probleme FARA cartela in el, dar daca bag cartela, se restarteaza de vreo 3-4 ori, dupa care se inchide. Cartela mea e ok pentru ca am incercat`o in alte telefoane si merge, si telefonul, de asemenea pare ok, deoarece merge fara probleme daca nu are cartela in el. Are cineva idee ce ar putea sa aiba si cum as putea sa remediez problema, altfel decat ducandu`l la reparat? Funda

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am inteles. De multe ori apar erori la citirea cartelei deoarece o murdaresti pe acea parte aurie (partea scoasa din invelisul de plastic) aceasta se poate murdari si printr-o simpla atingere deoarece orice om are grasime pe degete, iar grasimea ramane pe acea parte. O poti curata foarte usor frecand-o cu un servetel curat. Daca nici asa nu merge, cred ca ai vazut in compartimentul cartelei din telefon sunt niste pini. Aceea pot fi stricati sau murdariti. In caz ca sunt stricati duci telefonul la reparat (asta in cel mai rau caz). Dar mai bine prima oara incearca sa ii cureti ca pe cartela.
Altceva nu stiu sa se poata intampla intampla la un telefon.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! S-ar putea sa ti se intample aceste lucruri deoarece:
Varianta 1: telefonul tau este codat pentru o anumita retea, iar cartela sa fie pentru o retea diferita. Exemplu: ai o cartela Orange, iar telefonul l-ai luat de la Cosmote, acesta fiind codat pentru Cosmote.
Cum poti remedia aceasta situatie: ei bine, trebuie sa hacker-esti soft-ul telefonului. Cauti pe net cum.
Varianta 2: are anumite erori si te poti duce cu el la garantie sau la magazinul de unde l-ai cumparat.
Sper ca ti-am fost de folos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Skilline2012):

Mersi frumos! Dar nu, telefonul l-am luat la liber, am avut mereu cartela Cosmote in el si acum nu mai merge nici un fel de cartela in el, asta intamplandu-se la 1 an dupa achizitionare. In general, incerc sa evit sa-l duc la reparat pentru ca stiu ca se mai iau piese din telefoane si chestii de genul asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Skilline2012):

Mersi mult! o sa incerc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează