| Adina_Georgiana_1997 a întrebat:

Buna! Am un Nokia lumia 610 si mi-ar placea sa pot sa-mi descarca muzica direct de pe telefon, dar nu stiu cum. Adica, daca vreau sa descarc, imi spune ca este compatibil doar cu Iphone-ul si Android, dar nimic legat de Windows Phone. Imi trebuie vreun program anume? Ma poate ajuta cineva? Dau funda!

5 răspunsuri:
| Mihayy96 a răspuns:

Uite un sfat care il fac si eu pe telefonul meu, ca sa numai stau cu cablu usb...Intru de pe telefonul meu pe un browser(ex. Google Chrome, Opera, Firefox...etc.) intru pe youtube, imi caut melodia care vreau sa o descarc, copiez/decupez linkul, mai deschid o fereastra de pe telefon si apoi lipesc linkul de pe youtube aici http://www.clipconverter.cc/ro/, iar apoi selectez pe Mp3 si dau download. Sper ca ti-am fost de ajutor:*

| Adina_Georgiana_1997 explică (pentru Mihayy96):

Multumesc mult :*:* chiar mi-ai fost de ajutor happy

| Adina_Georgiana_1997 explică (pentru Mihayy96):

Dupa ce dau download, mi se deschide o fereastra si incepe sa cante melodia respectiva, dar nu se descarca. Nu stii de ce? puppy dog eyes

| Mihayy96 a răspuns (pentru Adina_Georgiana_1997):

Hmm...mie nu mi-a facut asta. Eu stiu ca dupa ce pui linkul-l dai convert sau ceva de genul iti arata acolo pixeli 360p 420p 720p etc... dai pe mp3 si dupa dai pe download si apoi trebuie sa astepti putin pana cand se converteste de la video la melodie si apoi o sa te redirectioneze pe site la un fel de 'Start download' ceva de genul si apoi apesi pe el si aia e.

| Adina_Georgiana_1997 explică (pentru Mihayy96):

La tine e diferit. dupa ce dau pe mp3, dau pe download, dupa care imi spune sa dau click ca sa se deschida melodia si atat. Incepe sa cante, dar nu descarca.