| KM3 a întrebat:

Am un telefon Samsung GT-S3350(cu multe butoane).Eu am aplicatia WiFi. Asta inseamna ca pot sa intru pe internet prin aceasta aplicatie fara sa imi dea cost suplimentar?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Chiar dacă NU ai internet inclus/credit pentru traficul de net, POŢI folosi conexiunea wi-fi!

POŢI să te conectezi la internet prin wi-fi, la o reţea din casă ( dacă ai internet la Pc atunci îţi iei un router wireless şi ai net prin wi-fi şi pe telefon ) sau din vecini ( depinde ce reţele găseşte ), ori de la un local cu wi-fi free.

Astfel NU vei plăti trafic de net.

Traficul de net se plăteşte doar dacă foloseşti conexiunea de date 3G/GPRS.

Toate cele bune.

4 răspunsuri:
| Liviucu a răspuns:

Da, dar trebuie sa fii undeva unde este Wireless gen un mall, un complex comercial, un restaurant... facultate, bla bla bla. Te conectezi si stai pe net fara griji. Dar vezi ca unele au parola deci trebuie sa intrebi. Oricum, e mai easy sa-ti iei la cartela megabiti ca sa stai mereu conectata pe sau...

Succes!

| YoBuDy a răspuns:

Exact, unde gasesti retele Wifi, te poti conecta la internet fara cost suplimentar, cu conditia ca aceste retele Wifi sa nu aibe parole. In caz de au parola o poti cere, spre exemplu, daca treci pe langa un magazin Orange, vei vedea ca exista retea Wifi, dar parola, asa ca poti intra in magazin si sa-i ceri angajatilor parola, pentru a putea sta pe net!
Sau alta varianta, iti poti cumpara un router wirelles, il instalezi acasa si ai net si pe telefon, si pc, si laptop si ce mai ai tu.

sper ca te-am ajutat!

| MyMindRules a răspuns:

Da.

| ArekkusuKage a răspuns:

Nu wifi... este o aplicatie doar trebuie sa ai si functia numita wireles si router sa te poti conecta sa ai internet free