|

Buna baieti, fete intai sa clarificam o chestie: Daca la intrebarea mea voi gasi raspunsuri gen: "Cauta pe Google, ca gasesti acolo" sau "Cauta pe tocmai.ro" va voi raporta. Fara raspunsuri complet cretine, deoarece va voi intreba ce jocuri cu up camera ( camera de sus, adica sa se vada din aer,.'cum se vede in Grand Theft Auto Chainatown Wars '. De exemplu vreau jocuri cu grafica tridimensionala. Nu 3D, este o diferenta. Si sa fie pentru Android 4.1.2 sau mai mic. Va dau un modele de jocuri ca sa stiti la ce ma refer: ( sa fie gratis, nu cu game cache ), Death Rally ( Free ). Acum sa nu aud raspunsuri de genul: Subway surfers, Jetpack joyride etc. Daca se poate sa fie cel putin 5 jocuri, dar nu e neaparat. Multumesc anticipat celor ce trateaza intrebarea cum trebuie.

13 răspunsuri:
| a răspuns:

N-ai cum sa dai raport daca citesti conditiile. Daca joci murdar oricum nu se ia in considerare raportul. Asa ca: "uita-te pe Google". Si daca tot dai un search pe Google afla si ca: "Practic 3D inseamna tridimensionalitate, adica profunzime de camp, senzatie de realism. Fiecare ochi vede o alta imagine. Se proiecteaza aceeasi scena pentru ambii ochi, dar este descrisa din perspective usor diferite." Daca ai inventat ceva nou ar fi bine sa ne lamuresti si pe noi.
http://ro.wikipedia.org/wiki/3D

| explică (pentru Salontanul):

In primul rand...nu mai dau link-uri. M-am dat mare cu intrebarea si recunosc. Acum eu sunt ala prostu'. Ok nu am chef sa deschid un topic despre geometria in spatiu dintr-o intrebare legata de Android Jelly Bean. Aveti dreptate toti trei. Si acum un sfat, nu mai citi pe Wikipedia. Eu de exemplu am toate seriile din "Enciclopedia Familiei". Sunt de mare ajutor. dar din pacate sunt de prin 2008-2009-2010. Nu-mi mai amintesc bine.

| explică (pentru Salontanul):

.-. Hai ca m-ai rupt. N-am situt cum sa ma exprim...Nu trebuie sa-mi predati ce o sa fac intr-a 8-a...Mai am putin pan' atunci.

| a răspuns:

rolling on the floor)) 3d inseamna tridimensional, da-mi raport da te rog cauta pe google ca nu stii termenii laughing game cache are orice joc ca acolo se stocheaza randeringul de la mape, unele fisere etc... ma rog revenind la subiect, the ultimate spider-man, the maze, cars, samurai vs zombies 2, minion rush, batman, temple run etc...

| explică (pentru Evolution):

...In Android jocuri 3D sun cu 3D complet. Tridimensional e combinatie de 2D si 3D. Stiu ca inseamna acelasi lucru... In fine. Mersi pentru raspunsurile bune -.-', si pentru haz rolling on the floor.

| explică (pentru Evolution):

Game cache are fiecare... logic "_". Dar cele la care trebuie downloadate cache-urile ma enerveaza. Eu imi iau jocuri prin cablu de date, si nu am router acasa. Deci...

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule tu citesti ceea ce scrii? cica 3d sunt 3d complet si tridimensional e combinatie de 2d si 3d... nu exista omule ceea ce spui, 3d inseamna tridimensional, 2d inseamna doar lungime si latime, 3d inseamna lungime latime si inaltime, omfg... se vede ca nu ai studiat prea mult geometria la scoala. E exact acelasi lucru.

| explică (pentru Evolution):

N-am stiut cum sa ma exprim... -.-'. Uite la ce ma refer cand zic "2D cu 3D". O sa-ti dau un link. Rahat "2D si 3D" ( Sunt cam naucit uneori )
http://android.mob.org/game/zombie_tsunami.html. Ling Cu Full 3D: http://android.mob.org/game/zombie_roadkill_3d.html.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma rog ti-am dat exemple, ma bucur ca inca mai sunt oameni care isi recunosc greselile fara sa mai injure, respectwinking

| explică:

Acum e clar?

| a răspuns:

3D = Tridimensional = L, l, I ==> e acelasi lucru, jocuri, asa cum le-ai descris tu si din cate am inteles eu par sa fie jocuri asemanatoare 3rd person (din cate am inteles din descriere).

Temple Run 1, 2
Jetpack Joyride
Agent Dash
TheEndApp
Ski Safari
Run'n'Gun
One Epic Knight
Temple Run: Brave
Infinity Run 3D
Madcoaster

Cred ca toate sunt moca.

| explică (pentru MagicOneT):

Dap...chiar sunt rolling on the floor. Auzi, cum e run'n'gun? Si infinity run? happy

| explică (pentru MagicOneT):

Pai am scris eu gresit, voiam jocurii cu top dow view...gen Payback 2, Death rally, Micro race, Micro Race Lite...de genul.