|

Buna! Ce parere aveti despre iOS 5? E bun? Cam ce aplicatii imi merg? Si se merita sa iau un iPhone 4S? Cum merge sa instalez iOS 7? FUNDA! :*

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu prea mai are rost sa iti cumperi un iphone 4 sau 4s. Daca nu faci update la ultima versiune, nu vor mai rula multe din aplicatiile noi. Daca faci update, telefonul va merge greu. Daca nu vrei sa-l exploatezi la maxim, merge sa il cumperi, e un telefon totusi decent.
Pentru a instala update-urile trebuie sa te asiguri ca telefonul e neverlocked sau ca nu are o tara de provenienta straina. Unele telefoane sunt 'decodate' ca sa poata rula pe retele de Romania, iar dupa update, se reblocheaza pe reteaua originala. In orice caz, ca sa il actualizezi trebuie sa instalezi itunes pe pc, sa conectezi telefonul prin cablul de date si de acolo el o sa isi faca singur treaba. Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa iti instalezi ios7, ca e mai bun ca 5, dar mai bine mai strangi ceva bani si iti iei 5

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

IOS 5 ruleaza bine pe iphone4 insa din pacate aplicatiile nu prea mai sunt compatibile cu el. Eu am preferat sa ii fac update la iOS 7 chiar daca asta a insemnat sa mearga cu lag, dar macar acum imi merg aplicatiile pe el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lasate ma de atatea telefoane
nu ai da banii parintilor la gunoi
mai bine fa ceva cu ei pentru tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru extraterestri):

Inceteaza,intrebat si eu de chestie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează