| kr.mdy a întrebat:

Buna,daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...am un telefon nou care e virusat, isi ia singur aplicatii si executa proceduri de instalare -dezinstalare.Acest telefon, Allview X5soul mini,l am restartat din fabrica de cateva ori, la fel face, nu am incredere sa-i bag cartela sau date personale.
Ce se poate face sa mearga normal, m-a disperat efectiv.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Unknownzgw a răspuns:

Cunosc problema. Telefonul ăla vine "virusat" din fabrica pentru că deja ești a 3-a persoana cu același model care se prezintă cu problema aceasta.
Pe scurt, singura cale de a rezolva problema este reinstalarea ROM-ului (adică a sistemului de operare). Nu există altă modalitate.

| kr.mdy explică (pentru Unknownzgw):

Asta a fost ghinionul meu, l-am cumparat cash pentru ca imi plagea copilul dupa un telefon.Cand am ales, nu m -am gandit o clipa ca ar avea probleme.L-am dus la reparat, nimic nu s -a intamplat, in afara faptului ca am aruncat banii.Acum am pus un antivirus Eset, s-a linistit vad, il urmaresc.Asa zicea si depanatorul ca placa de baza ar fi virusata.

6 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Nu mi-o lua in nume de rau.Insa Lenovo, Allview, xperia, si tot ce a mai aparut pe piata, cele mai proaste marci.Eu laud Samsung, de asta am si eu, si tata, de asta am avut si inainte, tv tot samsung.Acum, eu nu am avut probleme cu Samsung, dar alti au avut.Am avut un Allview p5 life, si l-am trimis la Brasov de 3 ori, dupa mi l-au schimbat, la fel avea probleme, am renuntat, am dat 4, 5 mil pe el si la 1 an distanta l-am dat pe 50 de lei sa scap de el.Deci sunt proaste calitativ(parerea si opinia mea, nu e un sondaj facut sau asa ceva.)

| Anonim a răspuns (pentru Liviu):

Cunosc pe cineva care are o tabletă Lenovo de 5 ani si îi merge ca în prima zi. Lenovo e marcă bună. Cu Alwiew n-am avut contact, deci nu știu

| Liviu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot sa afirm sa infirm, eu spun ce am auzit, si ce cred eu, acum nu te contrazic, se poate sa fie.Anumite persoane au noroc si prind lucruri bune, de asemenea am intalnit si persoane care se plang de Samsung, deci admit faptul ca mai sunt si exceptii de ambele tabere.

| kr.mdy explică (pentru anonim_4396):

Am tableta Lenovo veche, nu s-a virusat niciodata, dar e "puturoasa", se misca greu.

| Anonim a răspuns (pentru kr.mdy):

Înseamnă că are procesor puțin mai slab. Așa am eu una de la Asus. Tanti asta la care am mers să-i curăț tableta avea un snapdragon pe Lenovo al ei, adică procesoare f. bune și mergea ca nouă.