anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna. De ce nu primesc toate mesajele pe telefon? Am Samsung s4. Si ieri mi-a trimis o prietena mesaj si unele le primeam si unele nu. Nu inteleg de ce. Acum nu prea am primit mesaje si ma gandesc sa nu le primesc. Ce pot sa fac? Sa ma duc la Orange?
Vreau sfaturi! multumesc!

5 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Iti recomand sa verifici centrul de mesaje al telefonului sa fie de forma +40744946000. Incearca si cartela in alt telefon sa vezi daca situatia persista. In caz ca intampini probleme si dupa aceste verificari, poti merge intr-un Orange Shop pentru o schimbare de SIM.

O zi buna,
Orange Helper

| EvaTramell a răspuns (pentru OrangeHelper):

Din păcate nu am alt telefon. Dar o sa merg cel mai sigur la Orange.
Eu mă uit la un serial pe net și când intru pe acel site mi se deschid mai multe pagini printre care și dinalea care nu trebuie :-))) Desigur ca ies repede, dar totuși mă gândesc ca poate mi s-a virusat sau ceva cartela. Sper sa mi poată repara cartela. Și dacă mi va repara cartela o sa mai pot primi mesajele care nu le am primit?
Mulțumesc blushing

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

SIM-ul nu se viruseaza, cel mai probabil sistemul de operare al telefonului se viruseaza. Incearca o schimbare de cartela si vei vedea daca mai persista problema.

O zi buna,
Orange Helper

| EvaTramell a răspuns (pentru OrangeHelper):

Nu știu dar nu toate le primesc. Din păcate nu am reușit sa mă duc. Însa o sa merg azi sau mâine, sa văd.

| Allexandra112 a răspuns:

Da, incerca sa te duci.