|

Buna, deci am luat un telefon de la Vodafone si am il am cam de 1 an de zile acesta este luat la abonament pot sa opresc cumva abonamentul, din cate am inteles se poate rezilia contractul dar nu stiu in ce scop si ce masurii dar am citit undeva ca taxele nu trebuie sa le platesc si daca da ce este de facut sa scap de abonament?!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe ce perioada este contractul cu care ai luat telefonul? Daca este pe 12 luni si au trecut, poti sa reziliezi contractul. Daca este pe 24 de luni, din pacate trebuie sa il platesti pana la final, sau Vodafone te poate da in judecata. In cazul in care ai motive pentru rezilierea contractului inainte de termen de genul :
-Vodafone nu iti pune la dispozitie serviciile stipulate in contract
-au marit tarifele/modificat in orice fel conditiile contractului, fara sa te instiinteze sau sa iti ceara acordul (si sa il primeasca), ai tot dreptul sa inchei colaborarea cu firma.
Exista posibilitatea sa poti schimba conditiile contractului actual, fara sa il reziliezi, de comun acord cu Vodafone.
Totusi, nu sunt expert si cred ca cel mai bun raspuns il vei primi la un sediu Vodafone, unde vei gasi oameni informati si abilitati.

1 răspuns:
| a răspuns:

Daca ai luat un telefon la un pret subventionat de la Vodafone optand pentru un contract pe 24 luni atunci in cazul in care doresti sa reziliezi mai devreme va trebuii sa platesti o taxa de reziliere pe care de obicei o gasesti scrisa in contract. Daca nu iti luai telefon atunci poate reuseai sa il inchizi fara taxa dar asa....nu merge.
Daca ai avut contractul doar pe 1 an atunci treaba e rezolvata mergi la ei si faci o cerere de reziliere, dar, ma indoiesc ca au facut ei contract pe 12 luni cu achizitie telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează