|

Buna! Deci am o nelamurire poate a mai patit cineva asta. Deci acum 2 zile mi-am spart telefonul a cazut pe ciment si nu mai merge nici display-ul. Am un s7 edge si astazi s-a dus tata cu el de unde l-a luat. Telefonul are aproape un an deci inca e in garantie doar ca cei de la telekom i-au spus ca daca e spart telefonul iese automat din garantie si chiar daca i se inlocuiesc ecranul si display-ul nu voi beneficia nici in continuare de garantie. Au voie sa faca asa ceva?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da. Au tot dreptul. Daca citesti atenta certificatul de garantie al telefonuli vei vedea ca socurile fizice ( telefonul tau s-a spart in urma cazaturii, sau l-ai scapat si l-ai spart) nu sunt acoperite de garantie. Din pacate, au tot dreptul. Ca sa inlocuiesti display-ul nu cred ca are rost. Costa aproape cat telefonul. Cel mai bine iti iei unul nou. Mai citeste o data certificatul de garantie al telefonuli, sa vezi daca se mai poate face ceva cu el. Succes!

| explică (pentru RainbowD):

Da stiu, imi spusera ca ma costa 15 milioane sa schimb ecranul si display-ul si mie una mi se pare enorm de mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Garantia este pentru vicii de fanricatie.
Daca telefonul a fost supus unor factori deteriorante (lovire, apa intrata etc) prevazute in contractul de garantie sau acte asimilate, atunci contractul de garantie se inchide.
Pentru display-ul inlocuit trebuia insa sa primesti garantie, cel putim 3 luni, ca pentru orice reparatie de electrice si electronice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Bine de stiut. Nu stiam ca daca ti se sparge sau ceva se incheie garantia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru georgianadeea):

Scrie conditiile de garantie in prospect, precum si in certificat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Garantia este pentru telefon, nu spargerea sau zgarierea lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mwvv):

Nu ma refer sa imi acopere garantia costurile lui dar nu inteleg dc zice ca practic am ramas fara garantie si acum si dupa reparatii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează