| AryennSm a întrebat:

Buna! Eu am inteles ca timp de un an poti descarca gratuit aplicatia "WhatsApp", iar dupa ce trece un an, va trebui sa platesti 0, 99 € ca s-o descarci. Un amic a inteles altceva, si anume ca dupa un an in care folosesti aplicatia WhatsApp gratuit trebuie sa dai o anumita taxa lunar, sau cam asa ceva. Cine are dreptate? Funda!

Răspuns Câştigător
| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Da descarcarea applicatiei este gratuita si folosirea ei tot gratis apoi se plateste 0.99€ pe luna. In schimb poti schima nr de telefon si vei primi iar un an gratis la applicatia whatsapp si nu descarcarea te costa 0.99 € ci folosirea ei ea se descarca gratuit doar ca utilizarea se plateste.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Aplicatia e gratuita 1 an dupa care trebuie sa o cumperi, da nu te panica, o dezinstalezi, instalezi la loc si merge struna. Eu o am de 3 ani si nu m-a costat nimic

| LaLaura a răspuns:

Buna.
Eu am whatsapp de 1 an si jumatate, si nu am platit nimic pana acum, bine nu am avut mereu aplicatia pe telefon din cauza ca fostul telefon nu avea memorie suficienta si nu aveam cum sa instalez aplicatia, dar de 6 luni am whatsapp si cand mi l-am instalat pe noul telefon nu mai scria nimic de plata si nici cate luni mai am pana sa platesc.