| deutza96 a întrebat:

Imi poate explica cineva cum se schimba soft-ul la un telefon? Mai detaliat asa... Daca conteaza marca telefonului este Samsung GT-S5229. Funda!

4 răspunsuri:
| Andrei1099 a răspuns:

Telefonul asta nu are un sistem de operare ca sa il poti reinstala, merge pe firmware! Firmware-ul se schimba greu, trebuie flashuit chipsetul telefonului. Numai la un service il poti face. Era mai simplu pe un telefon cu android de exemplu!

| DenisaDeni302 a răspuns (pentru Andrei1099):

Eu am un Samsung galaxy ace plus gt-s7500 si mi s-a stricat soft-ul. Vreau sa-l repar eu dar nu stiu cum. Ma poti ajuta?

| GirlonFire a răspuns:

Sincer, si mie mi s-a stricat soft-ul tot la un Samsung, dar nu l-am putut face decat la cineva specialist in asa ceva si pff, dupa o luna s-a stricat iar softu' ..deci ca sa nu se mai strice asa repede incearca sa nu scoti bateria telefonului in timp ce telefonul e aprins. big grin eu zic sa te duci la cineva care se ocupa cu domeniul asta big grin

| deutza96 explică (pentru GirlonFire):

Mda pai asa aveam de gand dar am zis ca mai bine il fac eu ca sa mai invat cate ceva... intelegi u :*. mersi frumos oricum pentru sfat... mai astept raspunsuri in in caz ca nu primesc asa am sa fac. inca odata mersi