| Pandaandra a întrebat:

Bună. Îmi spuneți ce telefon aveți voi( cei care aveți inafara de Samsung și iphone) și dacă focalizează și face poze clare. Iar pozele cu camera din față ies și ele clare? Eu asta caut să fie clare cât de cât sad. Și cât va ține bateria? Specificați va rog ce telefon aveți și ce puteți zice despre el happy happy

Răspuns Câştigător
| soloangel01 a răspuns:

Eu am un HTC One m7 si sunt destul de multumit. Face poze foarte clare in ciuda faptului ca senzorul are doar 4 megapixeli. Megapixeli redau dimensiunea fotografiei, adica daca o maresti nu o sa fie clara dar scoate poze super pentru site-urile de socializare si altele. Camera de pe fata este si ea buna, are HDR, ceea ce nu prea vezi la multe telefoane din generatia lui. Ce-i drept face poze groaznice cateodata noaptea, dar nu tot timpul. Ies marginile mov (nu la toate modelele, sunt modele care nu au aceasta defectiune). Bateria ma tine si o zi jumatate daca nu il folosesc intens. Eu vorbesc cu prietena toata ziua prin mesaje si il incarc in fiecare seara si peste noapte se duc 3-4% din baterie. Eu am dat 650 de lei pe el, fara casti (care sunt extraordinare). L-am luat la mana a doua de pe olx. A venit in cutie cu incarcator si cablu de date. Daca vrei un telefon pentru poze mai bine cumpara-ti un aparat foto... Ti-as spune si de restul specificatiilor dar nu cred ca te intereseaza.

Ai aici un review: https://www.youtube.com/watch?v=At6qhBJJm84

O poza facuta cu telefonul http://i.imgur.com/hzSd6gY.jpg

1 răspuns:
| aCek1ng a răspuns:

Nokia lumina 925.
Pozele de pe camera ies super clare mai ales cu blit. Cele cu camera de pe fata nu pot spune ca au aceeasi calitate (pozele selfie).
Bateria ma tine destul de mult tinand cont ca folosesc telefonul in masina pe post de player conectand-ul la sistem. (Am activata functia economisire baterie)