|

Buna. Imi spuneti va rog care telefon credeti ca este mai bun Galaxy S4 sau Iphone 5, daca se poate si cateva argumente.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

CAMERA:
SAMSUNG GALAXY S4 are doua camere, una de 13 MP, alta de 2 MP, in timp ce iPhone 5 are o camera de 8 MP si alta de 1.5 MP.

Ecran:
SAMSUNG GALAXY S4 are un ecran de 4.99 inch, cu o rezolutie de 440 pixeli pe inch. / IPHONE 4 are ecran de 4 inch si o rezolutie de 326 pixeri / inch

PROCESOR:
SAMSUNG GALAXY S4 un procesor Exynos 5 de 1.8 GHz octo-core, in timp ce iPhone are un procesor A6 de 1.3 GHz dual-core.

CARCASA:
Aici, iPhone pare a fi in avantaj, datorita aliajului de aluminiu din care telefonul este facut, spre deosebire de cel de plastic de la SAMSUNG GALAXY S4.

APLICATII:
Daca App Store numara 775.000 de aplicatii pana in acest moment, piata Android se poate lauda ca va fi prima de acest gen care va atinge 1 milion de aplicatii.

Mi se pare mult mai bun Galaxy S4 la performante, dar Iphone 4 ar fi mai bun in caz de lovituri, cazaturi si la desing trebuie sa recunosc ca imi place mai mult. Dar performantele unui telefon conteaza cel mai mult.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am fost posesor si de Android si de iPhone.Din propria experienta as alege iPhone 5.Depinde si de ce vrei sa faca.Androidul poti sa il umpli cu briz briz-uri (teme si widget-uri si altele) dar dupa atatea briz briz.uri sistemul o sa dea rateuri (Android a ajuns la 4.2.2 si tot nu a reusit sa acape de blocarile in meniu).La iPhone e alta treaba.Nu poti sa il modific dupa bunul plac decat prin jailbreak.Sistemul de operare este iOS care este un sistem stabil care nu te lasa cand iti e lumea mai draga.Pe iPhone 5 merge orice joc din App Store (gen gta 3 sau vice city). Iphone-ul 5 primeste update la sistemul de operare in timp ce galaxy s4 o sa moara cu android 4.2.2

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Galaxy S4 este cel mai performant telefon in prezent.

Motive:

-procesorul functioneaza mult mai bine decat cel de la Apple
-are o rezolutie mai mare
-are o diagonala mai mare a ecranului
-detine o camera foto de 13 mp (iar la iphone nu avem decat 8)
-camera secundara este si ea mai buna decat cea de la iphone 5

Te sfatuiesc sa te uiti si peste parerile celor care detin acest telefon aici: http://bit.ly/15HFcCF

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Samsung Galaxy S4 datorita a ceea ce are in interior. (Doar acest lucru conteaza cand te intrebi ce telefon este mai bun, performantele sale)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu as spune Samsung galaxy S4. Este mai mare, mai ieftin, si mai performant.Este cel mai performant telefon din lume. Si chiar a batut Apple-ul la specificatii design si pret. In plus a adus pe piata tehnologie si inovatii care pot permite peroanelor cu dizabilitati sa il foloseasca. ex. (controlarea prin privire.) Nu degeaba ii spune LIFE COMPANION adica INSOTITORUL VIETII. Sper ca te-am ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa fim seriosi. Iphone 5 nu se compara cu Galaxy S4.
Procesor dual-core vs octo-core. =))
Uite aici comparatie: http://www.phonearena.com/....../7597,7378

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am fost pus sa aleg este mai bun Iphone 5 de 10000 de ori decat un S4!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează