|

Buna.

Mi-am activat optiunea multimedia de la Orange young cu 2 euro care suna cam asa :

100 MB pentru internet pe mobil

3 jocuri pentru telefon

acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil

acces nelimitat pe m.facebook.com, m.yahoo.com, m.go4it.ro şi m.tpu.ro din Portalul Orange pe mobil

acces nelimitat în aplicaţia Libon

Avand un LG optimus L7 cei 100mg i-am consumat repede si mi-am descarcat aplicatia facebook din google play. Si surpriza. nu pot intru pe facebook, zice ca nu am acces la intrenet. Am incercat sa intru pe m.facebook.com si imi apare pagina de start. bag mail si parola de la fb si nu merge sa ma loghez, ca imi apare pagina cu "Web page not avaible". Pot intra numai pe m.orange.ro, unde daca dau la optiune multimedia si imi zice ca nu am activat-o, iar eu sigur am activat-o (am primit si mesaj de confirmare straight face)Ce pot face? -FUNDA-

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

"Scump dom'le scump, dincolo era mai ieftin!"

Mi se pare aiurea sa dai 2 euro in plus pe langa minutele pe care ti le bagi. Ajungi, la minim 7 euro.
Sfatul meu, cum am mai zis la altii, intra aici : http://www.orangeyoung.ro/creeaza-optiune-prepay si iesi mult mai ieftin, plus ca iti pui cate minute/mesaje/mb vrei, in fucntie de cum comunici.

Acum, referitor la problema ta, cand ai terminat traficul inclus, este si normal ca sa nu mai poti folosi aplicatiile care tin de net.
Sunt 2 moduri de a te conecta la net : printr-un punct de acces de internet (cunoscut ca si Orange interent, unde de fiecare data cand il folosesti ti se contorizeaza traficul) si punctul de acees Orange World. In momentul cand intri pe unul din site-urile mentionate mai sus de tine, logarea se face prin punctul de acces Orange world, deci traficul strict pe siteurile alea nu se contorizeaza, chiar daca tu ti-ai consumat mb. Regula este sa intri in pagina de start a lor, si din pagina lor de start sa intri pe alte siteuri. Sper sa nu te fi bagat in ceata.
Chiar daca nu descarci nimic, si folosesti aplicatii gen messenger, email, sau facebook, acestea ramand conectate mereu la net, si folosesc trafic, este adevarat infim, dar daca nu ai deloc, nu au cum sa se conecteze.

Referitor la acel link pe care ti l-am dat, ideea este sa te inscrii in Orange young. Este gratis, si se face foarte simplu.

Eu cu 7 euro, am asa :
1500 min si SMS nelimitat, 450mb trafic, 110 min si sms nationale si internationale pe mobil, oriunde in lume. Repet, iti pui cate min/sms/mb vrei, in functie de cum comunici.
Interesant este ca daca iti incarci cu 5 euro, si-ti faci o optiune, primesti sms nelimitat in retea, dar daca incarci cu 7, primesti gratis 300 de mb trafic, care conteaza. Eu de multe ori, cand vb cu rudele mele din strainatate imi puneam foarte multe minute internationale, si 1000 min in retea. Ca sms-uri nelimitate si 300 de mb deja primeam gratis daca incarcam cu 7euro.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Te sfatuiesc sa te duci la un magazin Orange si sa te planci ca nu e corect tu ai platit niste bani si asti sa nu te lase pe internet nu e corect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Stiam de link-ul tau Leon, dar eu nu am nevoie de minute sau sms. voiam doar internet si sa stau pe fb. Daca ei imi zic ca am acces nelimitat pe fb si eu nu pot intra ce fac?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează