| Cornelia_Nita_1999 a întrebat:Buna! Mi - am dezinstalat Facebook, iar acum cand vreau sa-l instalez in apare "aplicatia necesita functii care nu sunt disponibile pe dispozitivul dumneavoastra, cand mi.am luat telefonul facebook ul era instalat. Deci. ce fac? Telefonul este Huawei y530-U00.Va rooog sa.mi spuneti

Răspuns Câştigător
| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Stinge-l si aprinde-l, iar,. Daca nu merge, cred, ca ar trebui sa dai un backup (De ceva timp, cei de la Google au introdus şi un sistem de backup automat în Android pe care îl puteţi restaura pe un nou telefon când îl porniţi pe acesta din urmă pentru prima oară. Problema? Este mai greu să ţineţi evidenţa acelor copii de siguranţă şi mulţi dintre noi în continuare preferă să-şi pună toate informaţiile de pe telefon pe PC. În plus, un backup bine făcut vă scapă de multe ore pierdute cu particularizarea unui nou telefon.)Apoi il ai cu era cum l-ai primit, setarile din fabrica,. Bafta.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Faci rost de un telefon identic, instalezi acolo o aplicație de back-up și faci back-up la FB. Instalezi aceeași aplicație și la tine și refaci din back-up-ul scos din telefonul celălalt aplicația.

| dannyel86 a răspuns:

Radu spune:
"Buna, puteti intra aici : http://facebook.en.uptodown.com/android/old pentru a descarca o versiune anterioara de Facebook. Probabil este o o problema cu permisiile cele mai noi versiuni."

| Sion_Viorel_1975 a răspuns:

Intra pe magazinplayer si ai acolo destule aplicatii