anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna, nu stiu ce telefon sa aleg intre Samsung galaxy J3 2016 si Allview X3 soul mini. Stiu ca Allview are o memorie mai buna, 16 GB fata de 8 GB cat are Samsung si o camera mai buna de13 MP fata de 8 MP, dar nu am incredere in firma asta. Am inteles ca multe persoane s-au plans in legatura cu garantia de la Allview. Daca ai ghinionul ca telefonul sa pateasca ceva, cei de la Allview sunt foarte neprofesionistii si risti sa nu ti se rezolve deloc problema, sa-ti inventeze motive puerile sau sa stai cu telefonul doar in service. Mai am prieteni care mi-au spus ca un Allview e bun in primele luni, apoi incep sa apara problemele, sa mearga lent, sa nu mai raspunda la comenzi etc. Telefonul pe care il am in prezent e un Samsung, de aceea as opta intr-un fel pentru Samsung J3, sunt familiarizata cu telefoanele lor si am mai multa incredere in firma asta.

Voi ce spuneti: Allview X3 soul mini sau Samsung Galaxy J3?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim explică:

Sustin parerile prietenilor tai. Am avut Allview si totul pare frumos la inceput. Crede-ma ca Allview sunt jalnice atat la telefoane cat si la tablete. Caracteristicile nu sunt nici chiar asa cum crezi tu. Multe sunt numai pe hartie. Atunci cand pui cartela in el si incepi sa utilizezi ajungi la concluzia ca rezolutia la camera nu este deloc cum spun ei, memoria interna nu este deloc cum spun ei, pierzi semnal GSM/3G/4G si nu este de la retele de telefonie, stai cu telefonul lipit de router si nu gasesti reteaua WIFI fata de Samsung unde retea gasesti si la 50 M de router, mult LAG in jocuri mai ales in jocurile mari ( testat Allview cu diferite caractertici si toate, absout toate aveau LAG ), ingheata ecranul, se blocheaza. Am avut un Allview al carui android s-a dus in 8 luni, bateria s-a umflat, iar ca sa instaleze alt android mi-au cerut 200 lei. Restul de Allview doar am testat pe la prieteni.

Service-ul ALLVIEW? Visual Fan? Asa se numeste service-ul lor "Visual Fan". Vrei sa iti zic ceva? Am lucrat la o firma de curierat, partenera cu Allview, si nu ai tu idee cate telefoane si tablete veneau la retur. Intr-o noapte, pentru ca lucram numai noaptea, cred ca am numarat vreo 300 de pachete. Sa nu mai spun atunci cand veneau cutii mari de 80-90 KG de la RCS-RDS cu destinatia VISUAL FAN. De ce se trimit atatea telefoane in service? Pentru ca sunt rebuturi.

Eu iti recomand J3 cu cel mai mare drag. De fapt orice de la Samsung. Si eu tot Samsung folosesc. Nu as da nici 10 bani pe Allview.

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy J3 (2016, modelul J3109, J320F ) deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=8000&idPhone2=7760


Toate cele bune!

| CPAElites a răspuns:

Ambele sunt niste pocnitori...
Iti recomand :
http://bit.ly/290e8Uk
http://bit.ly/290lKr7
http://bit.ly/28ZJ59R

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

J3 clar, vad ca are mai multa memorie RAM...

Memoria interna e suficienta, oricum n-ai acces la 8 GB si nici la 16 la Allview...

In legatura cu camera nu conteaza numai cati MP, iti spun sigur ca J3 are camera mai buna, poate mai buna ca a oricarui Allview!

| 44TheSinner44 a răspuns:

Allview sunt nişte telefoane foarte proaste. Dacă vrei să-ți iei vreodată, vreun telefon, să nu-ți iei telefoane cu firmă fantomă. Când îți iei un telefon, i-ați unul de la o firmă cunoscută, de exemplu: Samsung, HTC, Apple, Motorola, LG, etc.