anonim_4396
| Anonim întreabă:

Prietenii mei folosesc un site de pe Google pentru a-si adauga cate aprecieri vor pe Instagram. Totul este gratuit, fara sa trebuiasca sa descarci ceva, sau sa trimiti mesaje pentru jocuri etc. Aveti idee ce site folosesc? Nu ma inteleg prea bine cu ei sa ii pot intreba.

3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Chiar daca ar exista asa ceva (si iti spun eu ca nu exista) cu ce te-ar ajuta niste numere pe un site de socializare? Mai ales ca sunt si false/de la persoane pe care nu le cunosti.

| Riiia02 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Am intrebat daca are cineva idee, nu daca mi-ar folosi sau nu la ceva.

| CuriousStuff a răspuns (pentru Riiia02):

Si eu ti-am spus ca nu exista, si mai ales nu gratis. Fiecare like, aproeciere, share, sau ce vrei tu, trebuie dat de un cont facut pe acel site... Sunt cativa prin china care au cateva mii de conturi pe diverse device-uri si pentru o suma modica o sa-ti dea cate un like de pe fiecare cont, insa in niciun caz pe gratis... Cineva trebuie sa faca munca asta si iti dai seama ca trebuie sa-i iasa si lui/ei ceva.

In plus nu am cont de Instagram, dar nu poti sa vezi exact cine i-a dat fiecare apreciere? Crezi ca daca eu imi cumpar 1000 de like-uri sau aprecieri nu o sa observe lumea ca am 1000 de like-uri de la conturi fantoma, chinezi, pakistanezi... Colegii aia ai tai doar isi bat joc de tine, nu exista asa ceva.