|

Bună seara, am o problema si aş fi recunoscătoare daca m-ati putea lamuri.Tin sa precizez ca eu am abonament la Vodafone de 5-6 euro.Sunt cat de cat atenta, asa ca mai verific cateodata costul suplimentar.

Cand am verificat ultima oara, adica chiar astazi, costul era deja de 2 euro 65.Problema este urmatoarea: in mesajul respectiv, din cate am citit, nu depaseam nici minutele nici sms-urile Vodafone/nationale, nici cei 25MB de internet.Totusi, costul ajunse la 2.65 euro. Si nu pot intelege de ce.

Nu am cumparat nimic prin mesaje, ca sa ma taxeze, ori ceva asemănător.Am vorbit cu prieteni din alta retea, am stat pe internet, dar nu am depasit limita la nimic.In momentul de fata sunt in Creta, si am roamingul activat. Pot vorbi pe zi de 4 euro.

Intr-adevar, i-am telefonat si i-am trimis mesaje mamei si vice-versa, dar nu am vorbit cu altcineva din Romania, sau alta tara.Ar putea fi de la asta? Nu inteleg pentru ce m-ar taxa de altfel.Mama vrea sa ia un desfasurator pentru luna asta, si nu stiu ce as putea sa ii explic, fiindcă nu cred că o să inteleaga ca n-am depasit abonamentul, sau altele.A avut cineva problema asta? Credeti ca ma puteti lamuri si pe mine? Multumesc anticipat. happy

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Ai incercat sa cauti un desfasurator la ei pe site? Posibil sa gasesti ce ai depasit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează