| TrapperManelar a întrebat:

Bună seara! Merită să-mi iau iPhone 11? Vreau pareri"

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Idk, eu am și sunt mulțumită. colega mea de la muncă are de un an și ceva 11 și și ea e mulțumită. am înțeles că ecranul nu e prea calitativ, dar dacă nu ești mare cunoscător, nu observi nimic wow laughing

| relian a răspuns:

Nu merita, mai bine 11 pro.

| Frank51 a răspuns:

La produsele Apple merita sa cumperi antepenultimul model, in cazul de fata iphone X. In rest la toate celelalte telefoane merita penultimul model. Daca dispui de un buget mare spre nelimitat merita orice iti trece prin cap.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu merită din punctul meu de vedere. Odată ce ai pus întrebarea asta, e clar că nu te dau banii afară din casă. Un telefon cu niște specificații de android de 1000 de lei dar la preț de lanț de aur. IPhone este doar un moft foarte scump pentru România.

| Legion7X a răspuns:

Nu știu dacă, face alta activitate față de majoritatea telefoanelor smart, indiferent cât de scump este procesorul sau sistemul din el. Prețul este mai mult pe componente și brandul in sine. eu orice telefon mi-as lua nu mă folosesc decât de google, Youtube, Facebook, ista, waze, muzică, + alte câteva aplicati utile, lucruri de uz cred la orice telefon. Jocurile nu îmi mai plac, poate când eram mai mic

| NotNamed a răspuns:

Daca vrei sa il iei pentru a te lauda in fata prietenilor atunci da. Daca il iei pentru tot pachetul, camere, performanta, hardware si software si comparandul cu alte telefoane atunci clar nu. Il bate Samsung la orice ora si zi cu ochii închiși.

| UnDiavol a răspuns:

Întrebare ar fi trebuie sa fie așa

Buna merita sa dau o căruță de bani pe o bucata de metal

Nu nu merita păstreazai mulțumește cu ce ai acum nu sti când se ivesc problemele real și atunci o sa ai nevoie de bani

| KR0NSTADT a răspuns:

Prea mulți bani pentru un telefon smart. E un telefon, în pana mea, care face ceea fac aproape toate telefoanele. Nu merită. Peste puțin timp va apărea ceva mai modern. Ce faci, vinzi casa doar ca să fii la modă? Cu banii ăia te îmbraci bine, mănânci bine, îți scoți femeia în oraș, etc.

| Elynad a răspuns:

Cum sa nu merite? Daca efortul financiar nu e mare pentru tine, merita!
Singurul lucru care ar putea sa nu-ti convina e autonomia: https://gsmreview.ro/autonomie-baterie/?model=8163
Poti gasi telefoane Android mai noi, mai ieftine si cu autonomie mai mare. Altfell, Apple is the best! happy

| Diana4you97 a răspuns:

Salutare. Se merită, Iphone 11 are un raport calitate-preț bun. Noile modele de la Apple sunt scumpe și nu vin cu multe noutăți, poate doar puterea de procesare și camere foto puțin mai bune. Alte informații și păreri despre Iphone 11 găsești și pe https://pareritelefon.ro/pareri/iphone-11/

| An0nim0000 a răspuns:

Părerea mea este ca este prea scump, este cam ca toate telefoanele, dar mai calitativ, dacă îl strici plângi 5 ani, cu Samsung sau un iPhone puțin mai vechi gen iPhone x, nu mai plângi chiar asa, părerea mea, mult noroc

| maria295 a răspuns:

Nu merita sa dai atâția bani doar pentru un telefon.

| Flaviutzi02 a răspuns:

Nu. De ce ai face asta? Daca ma intrebi pe mine un android e oricum mai convenabil decat un iphone din mai multe privinte. Apoi viata medie a unui telefon e oricum in jur de 3-4 ani, iar majoritatea nici macar nu asteapta sa se strice pentru a-si lua "noua fita", deci nu merita sa dai o gramada de bani pe el daca oricum se strica si iti iei altul si toate fac acelasi lucruri si e stupid. Nu e ca te tine mai mult sau e mai de calitate. De altfel, cum ziceam mai devreme, iphonul are mult mai putine functionalitati si e mult mai putin comod decat un android. E doar consumism. E doar pentru ca e la moda.
Daca vrei sa-ti arati "valoarea", mai bine iti iei un lant de aur de 3 kg si il atarni de gat. La urma urmei e mai vizibil.
Ma rog, glumesc, n-o lua in nume de rau, nu te cunosc, dar de obicei oamenii isi iau iphone din cauza asta.
Sa-ti dau un exemplu, eu am un Huawei de mai putin de 1000 de lei pe care l-am luat acum vreo 4 ani si inca functioneaza. O amica si-a luat un iphone de vreo 3000-3500, cam in aceeasi perioada. Telefonul meu e spart, nu mai duce bine jocurile cele mai performante, dar sunt inca in viata, pentru ca oricum nu-l folosesc pentru altceva decat whatsapp si chrome. Ea deja l-a schimbat cu un iphone mai nou si nu a facut nimic in plus fata de mine. Doar a cheltuit o gramada de bani pentru nimic. Un telefon nu-ti imbogateste cu nimic viata. Atata timp cat e un telefon care functioneaza, in armonie cu nevoile tale, nu vad de ce ar trebui sa scrie "Iphone" pe el, sau sa aiba 256 de gb (lol, ma descurc foarte bine cu 16), iar de viteza de procesare nici nu-ti dai seama de diferenta de la un telefon la altul (e vorba de cateva milisecunde). 1000 de camere, camera frontala care iese in forma elicoidala? Doar porcarii. Pentru a atrage clientii naivi.
In concluzie, daca nu e vorba de "fite" particulare, nu, nu merita. Apple scoate in fiecare an un telefon nou doar pentru a creste vanzarile, nu pentru ca noul telefon e mai bun decat precedentul.