| Teodora11 a întrebat:

Bună seara. Știe cineva dacă garanția Apple pentru un iPhone poate include și schimbarea bateriei de către ei?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Garantia tine de toate,orice se defecteaza, fara ca tu sa defectezi intentionat sau accidental, Apple iti repara sau inlocuieste telefonul.
Poti plati in plus si ai si garantie care sa acopere si accidente.
Daca tu crezi ca bateria nu este buna, mergi la ei, verifica si daca intr-adevar nu este buna iti rezolva.
Tot telefonul este garantat, daca se strica de la sine ei trebuie sa rezolve.

| Teodora11 explică (pentru relian):

Ideea este ca iPhone-urile au "sănătatea bateriei" și pe parcursul "vieții" telefonului, se duce. Și mă gândeam ca fiind încă in garanție, dacă eu pot cere schimbul bateriei.

| relian a răspuns (pentru Teodora11):

Vorbesti codat :)) nu prea inteleg ce vrei sa spui, dar d aca cumva te referi ca nu tine bateria, te inseli.Bateria la iphone tine ca orice baterie de la alte telefoane.
Daca iti schimba aia bateria ca asa ceri tu? Nici pomeneala, daca bateria este buna nu-ti schimba nimeni nimic.
Ce poti sa faci este sa intri pe websitele Apple ala www.apple.com si undeva nu mai stiu exact unde sa cauti recalluri,doar asa poti schimba ceva,in rest nici o sansa.
Unele modele din anumiti ani pot avea problema,cu bateria,cu mai stiu eu ce sensor,iar ei anunta acolo pe websitele lor si care au acele telefoane pot merge,dar li se schimba doara ce cred ei.
Daca ti se duce bateria o poti schimba ca nu costa mult,nici la Apple nici daca o cumperi de pe net.
Oamenii uneori fac greseli,schimba bateria crezand ca acolo este problema,dar de cele mai multe ori nu bateria este de vina ci telefonultelefonu incarca bateria,iar daca telefonul nu mai este capabil sa faca asta poti sa pui ce baterie doresti ca no sa fie bine.
De aia este bine cand o fi sa fie ceva, mergi la Apple, asta daca la tine in tara, orasu unde locuiesti este service Apple sau magazine Apple si ei iti veriricva telefonul moca siti spune exact ce problema este, asta sa nu arunci cu banii aiurea.

Telefonu tau daca este in garantie si nu-i nimic rau cu el, nu-ti schimba nimeni nimic.este logic, normal zii cum vrei.Este in garantie 1 an, tu crezi ca schimband acum bateria, una noua te va duce mai mult cu 1 an? Eu nu cred, pana sa pateasca bateria aia ceva tu deja cumperi alt telefon :)) eu sincer am iphone 6s bateria nu are nimic, am fost asa odata la magainul Apple si zic ia stai sa verific bateria, au spus ca e la 80% dusa, zic daca o schimb? Zice nu rezolvi nimic.Acu ma gandeam sa iau 11 pro, dar o sa iau cand apare asta 12, sa scada pretu la 11 pro.

Bateria unui telefon se descarca si fctie de cat de mult folosesti axcel telefon, daca stai tot timpul pe Facebook pe mai stiu eu net, video se duce c a vantu indiferent ce telefon ar fi si extraterestru de ar fi sar duce si bateria aia :))

| gelu1970 a răspuns:

Garanția bateriei e de 6 luni. Asta dacă nu au schimbat legile.
Unicul fabricant ce oferă doi ani de garanție, inclusiv bateria, e Samsung.
Tu poți încerca. Poate ai noroc. Iphone e cunoscut pentru baterii slabe și pentru consumul energetic ridicat. De aici și viața relativ scurtă a bateriei.

| Elena199999999999 a răspuns:

Pai oricum telefonul va fi verificat de catre ei, si telefonul va fi acceptat in functie de ce cauza vor gasi la el, stiu ca telefonul e controlat foarte bine de catre ei si iti vor spune cauza exacta din ce cauza afecteaza bateria, si p.s ei stiu ca telefoanele lor sunt foarte sigure mai ales in perioada garantiei, si nu prea iti vor accepta telefonul pentru ca ei stiu ca e un telefon foarte bun si cu Apple ei merg la sigur, problema e sigur de la tine sa il fi scapat sau apa sau altceva, oricum ei iti vor spune cauza exacta deoarece il vor testa si din senin un Apple nu are cum sa se defecteze