| AnaMaria15ARMY a întrebat:

Am 2 întrebări.
1. Cat de bun este telefonul Samsung Galaxy note 20 5G? Care este problema cu acest telefon? Am văzut foarte multe păreri negative. Dar cel Ultra 5G?
2. Care este cel mai bun telefon de la Huawei? Dar de la Samsung? Ma refer sa aibă o calitate bună, camera foto performanta, sa nu se încălzească rapid, sa aibă memorie multă și sa pot juca jocuri fără a avea probleme. La început credeam ca Samsung galaxy note 20 este bun dar după ce am văzut ca are păreri proaste mi-am schimbat părerea. Acum am un Huawei p smart z.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Samsung Galaxy note 20 5G? ...foarte multe păreri negative"

ce vorbeșit străine (de cauză)?

https://www.emag.ro/......DRCWF3MBM/

| anonimg a răspuns:

Orice aparat care are soft in el poate sa dea erori oricand, indiferent de cat de scump sau ieftin este acel aparat.
Pe orice smartfone poate sa apara dungi, linii, sa se blocheze, sa se incinga, sa se ingalbeneasca ecranul pe interior, sa se stinga singur, sa se aprinda ecranul singur, sa nu mai incarce sau sa fie prea sensibil la senzorul de umiditate si sa nu vrea sa iti incarce telefonul daca in camera a detectat putin aer rece, si multe altele de felul acesta. Orice soft poate sa incarce sau sa descarce bateria. Asa este cu orice soft; dupa cum ii este si numele -soft =usor. Adica un produs fara "greutate", fara baza pe el. Si telefoanele Samsung sunt cele mai slabe din punct de vedere al software-ului, chiar daca au o claritate sau o calitate mai buna decat altele (in afara de iphone). Nu recomand nici Iphone pentru ca este cel mai slab la baterie. Trebuie sa ii atasezi in spate un power bank ca sa te bucuri de iphone cand pleci de acasa mai mult de 2-3 ore (sau sa nu-l folosesti deloc in acest timp).
Pana la urma nu zice nimeni sa nu ti-l iei pe cel dorit. Este totusi un flashgip cu multe functii si capacitati. Daca nu iti place, sunt unele magazine (chiar si eMAG) care ti-l primeste inapoi.
Cat despre lucrurile negative care le-ai auzit despre telefonul in cauza, nu sunt la curent.

| GabiDumitrescu a răspuns:

1. E ridicol de scump, ca toate mizeriile astora de la Samsung, desigur. In rest, e magic.
2. Daca nu adaugi si pretul in ecuatie, alea mai scumpe. Bine, cu exeptia celor care se indoaie la mijloc, alea sunt inca mofturi.
Ai o gramada de optiuni foarte ok care nu-s nici Samsung, nici Huawei pe piata in momentul asta...

| NLS a răspuns:

Pentru jocuri, cea mai buna alegere raportata la preț e
Xiaomi Mi 10T Pro
Eventual băgat puțin prin setări pe la aplicații și dezinstalat/blocat cele de care nu e nevoie.
Și Samsung vine cu mult bloatware (cel puțin fata de Huawei).
Mi 10T Pro e foarte ok și pentru poze, mai puțin în condiții de lumina scăzută, unde e depășit de Samsung și Huawei.

Telefonul cu cea mai buna camera foto la ora actuala e Huawei Mate 40 Pro, dacă poți trece peste lipsa (oficiala... a) serviciilor Google.
Însă și Galaxy Note 20 Ultra e foarte aproape.
Singurul dezavantaj la cele doua e prețul.
Eu tind sa merg spre Xiaomi Mi 10T Pro, mi se pare destul de echilibrat, și oferă performanta mult peste prețul cerut (în Germania e 620 euro, varianta cu 256 GB memorie).

| CorneliuN a răspuns:

Recomand Samsung in loc de Huawei. Si acel Galaxy Note 20 este foarte bun, este telefon de top. Camera buna, procesor la fel de bun nu cred ca are probleme cu incalzirea este puternic. Important sa ai bani de el. Insa eu as merge pe Iphone. Bafta