| Alexandru390 a întrebat:

Bună TPU.
Am avut acum 4 ani un telefon Samsung galaxy j3 2016 și mi s-a spart doar display-ul. L-am pus în dulap și tot acolo e că acum am altul happy
Chestia e că tata vrea să îl ducă la reparat decât să își cumpere altul. Credeți că se mai repară telefonul? Nu e prea vechi?
Și mama are o problemă cu telefonul ei. Are un Motorola moto E5 și are doar ecranul spart dar nu găsește unde să îl repare. S=a dus prin o grămadă de services și toți i-au spus că nu au ecran pentru modelul ei. Asta e. Vă rog să îmi răspundeți la întrebări. Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Pentru Moto E5, intreaba la Service-uri mai mari.
De exemplu

https://phonefix.ro/reparatii-telefoane/

Sunt din Cluj, dar le poti trimite aparatul prin Posta.

| cristian200313 a răspuns:

Telefonul e destul de vechi, dupa parerea mea nu cred ca nimeni mai foloseste telefonul asta, eu zic sa si cumpere altul, nu se stie cat ar da reparatii pe el.

| MobitelServiceGSM a răspuns:

Ambele telefoane se pot repara intr-un service gsm, nu neaparat Samsung sau Motorola. Service Motorola nici nu cred ca mai exista. Pentru Samsung J3 2016 pretul ar fi cam 250-280 ron iar pentru Motorola E5 in jur de 200 ron. Daca esti din Bucuresti ai mai jos niste adrese unde poti intreba exact:

https://www.mobitel.ro

https://www.servicegsm.info

| CZR26 a răspuns:

Telefonul se poate repara, daca il repari la un service Samsung o sa iti ceara poate mai mult de cat ai dat pe telefon.Gasesti destule service-uri sa il repari mai ieftin happy
Moto E5-ul cred ca il poate repara doar la un service Motorola/garantie...