|

Bună,TPU! Am o întrebare în legătură cu noul smartphone Samsung Galaxy S4. Cât trebuie să-l ţin la încărcat prima dată? Am întrebat mai mulţi oameni. unii au zis că trebuie să-l ţin toată noaptea (repet, la prima încărcare).iar alţii mi-au zis că trebuie să-l ţin până se face 100%,nu mai mult.Cei care aveţi unul sau care aveţi mai multe informaţii despre el.vă rog, ajutaţi-mă. Dau fundă happy Mulţumesc!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cel mai corect este sa il scoti cand este la 100 % iar prima data il lasi sa se descarce incet pentru performanta bateriei (o descarcare completa). Dupa cand ajunge pe la 10-20 % il pui la incarcat, important e sa nu se descarce complet telefonul deoarece nu va mai putea satoca energia la fel de bine ca ultima data.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Deja de ceva ani bateriile telefoanelor vin formatate din fabrica si nu mai e nevoie sa le formatezi manual. Telefonul il tii pana te notifica ca e incarcat 100%.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aud intrebarea asta la munca "cat trebuie sa-l tin la incarcat" in fiecare zi.
A fost odata, acum o viata, faza cu formaterea bateriei...acum nu mai e cazul. Il incarci in mod obisnuit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este un lucru care ma inerveaza la culme: ''il las toata noaptea, ca sa tina".
Cand iti da notificare ca s-a incarcat, atunci il scoti din priza.Si de asemenea nu il incarci pana nu se descarca fiindca ii strici bateria.
Cred ca sti, dar eu iti spun :cand l-ai luat il lasi mai intai sa se descarce pana se inchide dupa care il incarci pana la 100%(adica pana iti notifica el) de 3 ori. Dupa aceea il poti folosi calumea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează