| Elena31Eleonora a întrebat:

Bună TPU!
Am o mică problemă cu app. Chrome. De fiecare dată cand descarc ceva imi da porcării, nu mai zic ceva sper ca va prindeți. Si asta ma enervează foarte tare. Prima oară am blocat aplicația, dar aveam nevoie de google până si la teme si nu aveam incotro. Am șters memoria întregului tel. Sa imi fac cont nou de google, probabil unul de copii special sau ceva gen. Am găsit această opțiune, dar e groaznică, efectiv acum nu am YouTube! Nu stiu ce sa fac!
Cei de la app. Chrome cred ca sunt inconștienți sa bage astfel de filmulețe, ținând cont ca sunt si copii cu descărcări, muzică sau altele.
Va rog, spuneti-mi cum aș putea repara problema, ținând cont ca telefonul meu e si puțin virusat. E important! Scz. Pt. Categorie, nu știu alta mai bună.

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Descarcă Malwarebytes.
Il găsești în play store.
Rulează app și elimină tot ceea ce detectează.
Restartează telefonul.
Deschide chrome și vezi dacă a avut efect.
Scrie dacă s-a rezolvat sau nu.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu spui ce descarci. Că mie nu mi se intampla asta.

| Elena31Eleonora explică (pentru darrio2007):

Pai orice descarc, mai ales muzică... Imi apar mesaje, prima oară când mi s-a întâmplat am primit de la Chrome un mesaj care spunea ceva gen "hei frumosule, vrei sa ne întâlnim" si altele. Prima oara nu știam ce e si am apăsat. Si da.Asta s-a întâmplat.Mi au aparut acele chestii.

| MCSOMI a răspuns:

Nu aplicatia este de vina! Iti trimit exact dupa criteriile tale de cautare.Ai accesat biserici, Google o sa-ti trimita din ce in ce mai multe linkuri cu biserici.In cazul in care nu tu ai cautat acele lucruri inseamna ca altcineva are acces la telefonul sau la PC-ul de acasa, folosind Google Chrome logat de tine!

| Elena31Eleonora explică (pentru MCSOMI):

Nu înțeleg care e chestia cu bisericile, nu am căutat nici o biserică.

| MCSOMI a răspuns (pentru Elena31Eleonora):

Incredibil!
Poftim,reformulez: Ai accesat televizoare,mere, flori, atunci Google o sa-ti trimita din ce in ce mai multe linkuri cu televizoare, mere, flori. Este clar? In rest ai inteles?

| Elena31Eleonora explică (pentru MCSOMI):

Încerci sa spui măcar ca încerci sa dai un exemplu cu televizoarele, merele si florile?