| cips97 a întrebat:

Buna TPU. Am o problema in ceea ce priveste castile telefonului meu mobil Samsung galaxy note 2. am cumparat o pereche de casti(Samsung), iar cad le-am cuplat am observat ca una din casti un mergea(cea stanga). am mers inapoi, iar baiatul ce se ocupa de GSM a cuplat castile lui la propriul lui telefon unde functionau. Am schimbat perechea de casti cu o alta de la Sony unde aceiasi problema la aceiasi casca. Ce este ciudat este ca pentru radio functioneaza ambele casti. E stricat telefonul sau trebuie schimbat ceva din setari? Please Help! Dau funda

5 răspunsuri:
| presus a răspuns:

Buna! Daca l-ai cumparat nou si nu l-ai scapat, trantit pe jos, eu cred ca nu e din cauza ca este stricat ci ca ai umblat prin setari. Du-te la un sediu de reparat telefoane, daca-i din setari nu platesti nimic. Sper ca te-am ajutat, funda?

| cips97 explică (pentru presus):

Si daca e din setari nu poti sa imi spui unde sa umblu?

| cips97 explică (pentru presus):

Presupun ca daca iti dau funda imi raspunzi. laughing))))))))))

| cips97 explică:

Am rezolvat problema am intrat la accessibility in setari si dupa la sectia hearing la balance si l-am setat la mijloc intre left si right. spun asta pentru alte persoane care poate for intampina astfel de probleme pe TPU. am vazut ca aici toata lumea e enbuna dupa funde si de asta.

| presus a răspuns (pentru cips97):

Asta este parerea ta... eu am incercat sa te ajut, n-am stiut sa-ti raspund unde anume in setari sa-ti rezolvi problema. Eu cand am patit asta (ceva de genu'), am fost la un sediu de reparat telefoane. Oricum daca tu crezi ca-s nebun, bafta in continuare!