|

Buna TPU! Am o problema...Incerc sa descarc divers ede pe iphone dar de fiecare data cand adu install imi zice ` Update Required.This app requires IOS 5.0. Imi puteti spune ce sa fac ca sa descarc si eu aplicatii? Dau funda:*

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa faci update la cea mai noua versiune de IOS si anume 6.0.3. Du-te la Setări> Generale> Actualizare software. iOS va verifica automat dacă există actualizări disponibile. Actualizările disponibile se descarcă în mod automat în cazul în care dispozitivul este conectat la Wi-Fi și o sursă de alimentare. După ce s-a terminat descărcarea apasă Install pentru a actualiza iOS.
Nota:daca ai Jailbreak pe telefon nu face update pentru ca se pierde restrictia, dacam ai una, bineinteles. Daca nu ai WI-FI faci acelasi lucru prin iTunes. Dupa update poti descarca aplicatii din App Store.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aplicatiile pe care le ai tu necesita minimum iOS 5, si tu probabil ai ramas la 4. In functie de telefon poti face sau nu update la un OS mai nou. Daca ai minimum 3GS atunci poti instala 6.1.3, daca ai 3G sau mai mic, atunci trebuie sa apelezi la un OS custom.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand, ce model de iPhone ai?
Din cate spune si eroarea, iti trebuie un update de software, dar ai grija ce model detii si daca este codat sau nu intr-o retea. Dupa update se poate bloca definitiv.
Daca ai iphone 3G, ultima versiune suportata este 4.2.1, nu mai poti instala aplicatii, decat daca instalezi un soft custom.
Mai jos ai niste linkuri

http://www.servicetelefoanegsm.ro/decodari-telefoanegsm/decodare-iphone-4/

http://www.servicegsm.info/service-reparatii-iphone/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună, din câte ştiu la iPhone se cumpără aplicaţi numai de pe AppStore.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează