|

Buna TPU!

Am o problema la laptop (asta s-a intamplat de acum o luna) : mereu am tinut bateria in laptop sa se incarce NON-STOP (stiu ca nu este bine) dar daca plec 2 minute de la laptop se intuneca, daca plec 5 minute de la laptop se inchide, daca scot bateria in 15 minute numai are baterie (inainte nu era asa), cred ca am stricat bateria...Nu vreau sa-l duc la reparat caci este un laptop Apple primit de la matusa mea ( era al iei acum 2 ani parca thinking ) si daca vede ca am bulit bateria tata mi-l confisca 2 luni ( asa a fost si la telefon ) ...Nu stiti cum sa fac sa nu mai faca figuri bateria? puppy dog eyesFunda! >big grin

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si mie mi se intampla cam asa, dar cand am constat ca e o problema am scos bateria. acum, in loc ca bateria sa tina 3 ore, tine 2. Mama mi-a zis ca trebuie schimbata bateria, desii e foarte greu de gasit una la fel (deoarece nu se potrivesc toate). Deci. daca nu vrei sa afle nimeni. cauta o baterie ca a ta prin oraswinking. Costa cam pana in 100 de lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru cupru):

Si nu pot face nimic la setari? sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DeeaVonP):

Pai nu prea cred. o data ce se strica cv, trebuie inlocuit sau reparat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Crezi ca te poate ajuta cineva daca nu-l duci la reparat, daca e in garantie cu cat mai bine ar trebui sa-l duci la un service ( ex daca e Asus, la un service Asus pentru ca acolo au piese de schimb)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează