| zinki_9936 a întrebat:

Buna TPU.
Am primit aseara un Samsung galaxi s2, care avea android 2.3.6... asa ca i-am facut update la android 4.1.2 si cand bag cartela Orange imi cere:cod pin de deblocare sim pentru retea. Am incercat 0000 dar nu a mers.

3 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Codul PIN de deblocare al retelei nu face referire la codul PIN al cartelei SIM, ci la codul de deblocare / decodare al telefonului. Asigura-te ca telefonul tau nu este blocat in vreo alta retea decat cartela SIM Orange pe care doresti sa o utilizezi.
Este posibil de asemenea ca dupa acel update de software sa iti apara aceasta eroare de solicitare a codului PIN de deblocare a retelei, in cazul acesta, iti recomand sa mergi cu telefonul si factura acestuia la reprezentanta magazinului operatorului de unde ai achizitionat telefonul pentru a putea fi verificat si deblocat, dupa caz.

Cu prietenie,
Orange Helper

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai cand ai luat cartela trebuie sa iti fi dat operatorul si niste informatii despre pin1, pin2 si puk...

| YoChriss a răspuns:

Salut! Numai incerca la intamplare, pentru ca ai doar 10 incercari. Asta inseamna ca telefonul tau este codat pe alta retea. Trebuie sa mergi cu el la un service sa ti-l faca sa mearga si pe Orange. Funda?